TATOVERINGEN MIN!

 A N N O N S E L E N K E   N E L L Y ,   N A- K D

 

T S H I R T   N E L L Y ,    H E R

M O M   J E A N S   N A – K D ,    H E R

R I N G E R   H M 

S O L B R I L L E R   Z A R A

 

Ta-ta-ra-taaa! Haha. Jeg har heelt glemt å vise dere tatoveringen min! Det er egentlig mest fordi jeg har glemt selv at jeg har tatovering, haha. Nå er det typ akkurat 2 uker siden jeg tok den, og eeendelig har den begynt å gro. Jeg har hatt skorpe på den i en ukes tid, og siden den er så godt “gjemt” så husket jeg ikke smøre den like ofte som jeg sikkert burde.

Dere som har hørt podcasten vet jo allerede hva, hvorfor, hvor jeg tok osv. Jeg har hatt lyst på tatovering lenge, men vært litt usikker på hva jeg ville ha. Broren min har akkurat samme tatovering bare større og på underarmen, og har alltid syntes både den og anker i seg selv er veldig fint. I tillegg eeeeelsker jeg jo havet, så om man absolutt  legge betydning i tatoveringer er det ikke mer enn det, haha. En søskentattis rett og slett, og søsteren min tror jeg vurderer å ta samme!

Jeg er veldig fornøyd, særlig med valg av plass. Jeg ser den virkelig aldri, haha. Og som jeg sa i podden: jeg blir veldig kjapt lei av meg selv, så om jeg skulle ha tatovering måtte det bli en plass jeg ikke så den, for om ikke hadde jeg blitt lei av den innen en uke. I tillegg er det en veldig fin plass på kroppen! Jeg hadde egentlig sett for meg å ha den litt mindre, men tatovøren overtalte meg til å ta den en cm-ish større. Det er jeg glad for da man kan se hva det er på avstand, og ikke må gå nært og “myse” for å se hva som foregår på armen.

Lol fact: da jeg tok disse bildene nå tok jeg på meg akkurat det samme jeg hadde på da jeg tatoverte meg, haha. Elsket outfiten da, og t-shirten sin wash-out-look og lange ermer står ekstra fint til tattisen, haha. Nå hadde det vært typisk å avslutte innlegget med “likte dere den?”, MEN det skal jeg ikke gjøre da jeg vet masse folk hater tatoveringer<3<33 G O D   H E L G !

16 kommentarer

Siste innlegg