NYTT TIL LEILIGHETEN

A N N O N S E L E N K E R   J O T E X

I dag har absolutt hele dagen gått til skole, etterfulgt av en step-time rett etterpå. Det føles snedig de dagene jeg har en så … normal dag, haha. Ser man bort i fra online undervisning fra 08-16, etterfulgt av to meters avstand på treningssenteret, haha. Men å være opptatt og “effektiv” i så mange timer i strekk i løpet av dagen er liksom blitt en litt skjeldnere vare, selv om vi _helt_ klart må diskutere begrepet “effektiv” hva gjelder min selvdisiplin på hjemmeskole dag inn og dag ut

I dag tenkte jeg å vise dere litt nytt i leiligheten! Hadde lagt inn en bestilling hos Jotex for litt siden, og ble såååå glad da den kom. Elsker elsker elsker nye ting til leiligheten, haha! Nå om dagen er det noe av det som inspirer meg mest – en ny duk inspirerer meg til å invitere noen på middag, nye drinkglass til å lære meg en ny drink. Nytt sengetøy til å re opp sengen hver dag, og så videre. Jeg driver og vasker en duk + noe sengetøy jeg også bestilte, så det får jeg vise senere!

S K Å L E N   F I N N E R   D E R E   H E R 

Hvor fiiiin er ikke denne?! Den var mye større enn hva jeg trodde, men det gjorde den egentlig bare enda kulere. Litt i tvil om hva jeg skal bruke den til – som snacksskål (når jeg skal ha HELLA mye snacks tho), eller kanskje som en blomsterpotte? Tenker den også kan brukes til å ha feks pastaretter i og sette på bordet, så kan man jo sende rundt glasskuppelen? Superfornøyd i hvert fall, ser så eksklusiv ut!

(La oss ta noen sekunder for meg som prøver å gjemme meg bak veggen for å ikke bli med i speilet på bildet til venstre)

S E N G E T E P P E T   F I N N E R   D E R E    H E R

Sååå har’a fått seg skikkelig sengetrekk. Jeg hadde et tynt teppe fra IKEA før, men som Melis kastet opp i hjæææl på på den podd-innspillingen for alle lyttere av Skitshowet som har hørt den episoden hahaha. Så da måtte jeg ha et nytt, og da ville jeg ha et litt tykkere, og litt mer “hotell-vibe”. Dette er tykt og supermykt, nesten litt … fløyel?? Jeg har det over når jeg sover også noen ganger, fordi det er ganske tungt, som gjør at det gir litt tyngde oppå dyna, samt varmer litt ekstra på de kaldeste dagene. Likte også godt at det er like fint som “henslengt” på senga, som på bildene, eller dratt stramt over, som på hotell.

Hahaha jeg kunne åpenbart snakket i det uendelige om hva jeg liker med skåler og sengetrekk??? Det er enda godt, så har jeg noe å komme med these days. Nå skal jeg koke meg litt nudler og se på serie! Ha en fin kveld videre

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg