VINTERFERIE! … kremt

Hei og god formiddag alle sammen, fra ei som har …… VINTERFERI! Jeg og resten av landets befolkning som er under 12 år??? Haha, ingen av vennene mine har vinterferie, så jeg njuter som et barn. Det skal vel sies at denne uken i timeplanen min heter “studieuke”, kremt…. Haha! Jeg skal nok få jobbet litt med skole, men først og fremst skal jeg slappe av.

Etter dette innlegget skal jeg skrive serieinnlegget, sminke meg og spille inn et samarbeid, svare på litt mails, før det blir pizzalunsj og helg!!! Siden jeg har visst at jeg har gått mot vinterferie hele uken har nok hodet tatt litt mentalt vinterferie før jeg skulle, og ikke hatt en _killer_ skoleuke. Men men sånn er det noen ganger!!!

Jeg sitter her at the moment i tracksuit, briller og håret i en slapp hestehale, så det får bli noen bilder fra …. to uker siden. Jeg fant de på speilrefleksen min og hadde helt glemt å vise de – her er fra en liten bursdagsfeiring av Emilie, med reinsdyr og vin! Det var sååå innmari godt, og _mørt_. Jeg som skulle gi kompliment til kokken over mørheten: “det er som å spise kjøtt skum 😀 eller kjøtt gele :D” Nam ! Hørtes veldig godt ut !

To fiiine damer 

Nå skal jeg ta fatt i det evig lange notatet med serier jeg har sett på, hahahhaa. Fy fankern når jeg ser det svart på hvitt – damn sis hvordan har jeg rukket alt det der

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg