PRATSOM OG ISKAFFE-TIPS

 A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

G E N S E R    H E R    S H O R T S    H E R 

 

Dette settet! Oh mi lord jeg elsker. Og sminken min i dag! Jeg føler meg selv skikkelig, jeg har kjøpt og fått en del nye sminkeprodukter og glowen min i dag er faktisk insane. Jeg er stoked as fuck på sminke om dagen, og gleder meg til å teste ut alt. Vil dere også se? Let me know, for jeg syntes det er veldig gøy å blogge om slikt!

I dag har vært en kjempefin dag. Å sove helt til 09.30 for eksempel, var helt nydelig. Det var tidlig for to måneder siden, men en luksus i dag. En rolig morgen, møte rørlegger som skulle montere vask, før jeg møtte en venninne og babyen hennes på cafè. Resten av dagen har jeg bare vandret rundt for meg selv, og kjøpt alt fra nødvendigheter til unødvendigheter. Endelig har jeg fått meg vifte i leiligheten – og pro tip: tror butikkene allerede begynner gå tomme, så om noen holder på å smelte i hjæl sånn som meg anbefaler jeg å løpe å kjøpe med en gang. Det var i hvert fall deilig å bare suse rundt, nyte sola og ikke gå rundt med dårlig samvittighet for at jeg egentlig burde gjort noe annet.

Nå har jeg akkurat sølt hele pastaen min over stuebordet – og spist det opp igjen. Rett fra bordet. Yess jeg er ufin, men det er faktisk enda mer ufint å la en HELT NYLAGA pasta gå til spille. Så der satt jeg og spiste pastaskruer med gaffel rett fra glassbordet. Og ps: Jeg må tipse videre om noe jeg fikk tips om fra en leser – Rema har iskaffe til 10,- per nå

10 kommentarer
    1. Er supergira på å se sminken! Hvis du har mulighet til å komme med tips til hvordan du sminker deg så hadde det vært kult! Bruker du øyenskygge btw?

    2. Ahhaha jeg ELSKER at du skriver «NYLAGA PASTA» som om du har brukt timer må å mekke hjemmelagd pasta fra bunnen av så var det rett i koppen! Haha digger deg

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg