MITT FAVORITTPÅLEGG

Haahahaa. Har dere hørt noe så barne-aktig som den overskriften der? Og det beste *værste* av alt er at innlegget skal handle om, akkurat dette, hahahaa. Jeg har nemlig gjort en oppdagelse av et pålegg jeg selv ble helt forelsket i, og gjerne ville dele videre. Jeg er ikke en frokost-person i det hele tatt fordi jeg syntes pålegg kan bli litt kjedelig (for en setning), men siden jeg nå har funnet noen favoritter endte det altså opp med å vie et helt BLOGGINNLEGG om det, ahhahaa. 2021 ass. Alt er mulig

Men neida på serr, jeg elsker å få tips om pålegg og varianter av det jeg ellers ville syns var “kjedelig” mat, så da gøøønnner jeg på. Jeg har brukt store deler av dagen på å henge og jobbe med litt Erica, så har ikke sååå veldig mye annet vettugt å komme med uansett hahaa

Her er da det jeg ville vise dere!!! Denne tunfisksalaten fra Salat Mestern med Chili Explosion over!! Her i byen har vi jo ikke Joe & The Juice noe jeg syntes er drittrist da jeg *elsker* spicy tuna, og jeg har jo flere ganger laget min egen tunfisksalat. Det blir jeg nok fiiint å slutte med nå, etter jeg fant denne! Tunfisksalaten er god i seg selv, men med krydderet over ble den nydelig. Jeg tenker også å kjøpe inn litt jalapenos å ha over også, da SNAKKER vi ass anbefaler

Hahaha de to agurkene ser så off ut, og for dere som ikke liker sylteagurk ser det vel supernasty ut. Jeg likte faktisk ikke sylteagurk selv før for et par år siden, og nå elsker jeg det! Så mye at jeg har gått over til å kunne spise hele. Min favoritt er egentlig cornichons (sånne pittesmå) da de er litt syrligere, men det er altså såååå sjukt dyrt å få kjøpt at det ikke lar seg gjøre å spise det hver eneste dag. Så nå er jeg på kjøret med majones, raostbiff, sprøstekt løk og hele sylteagurker. Om man vil ta det til det neste nivå gønner man jo seff remulade og da er det lyyyxxxx greier ass smaker nesten hamburger syntes jeg hahaha

Herreguuud for et stusselig bilde. Men jeg må også tipse om disse kremostene som jeg akkurat har fått øynene opp for – supergode jo?? Hvorfor har jeg ikke smakt de før. Enten alene, med skinke over, med paprika eller noe annet godt – meganice. Jeg brukte faktisk Philadelphia sin naturell i en pastarett her en dag også (med litt andre ting også så klart), det var kjempegodt.

Nå skal jeg sette meg i sofaen og gå litt inn i meg selv og tenke: skrev jeg akkurat et helt blogginnlegg om pålegg. Ellers, ha en fin tirsdag videre!

14 kommentarer

Siste innlegg