AKADEMISK BLOGGING

A N N O N S E L E N K E R   N A – K D

Shit, så rart å skulle sette seg ned å skrive nå uten å være en liten akademisk bedreviter! Haha. “Innledningsvis vil jeg i dette blogginnlegget fortelle om mitt fravær, før jeg avslutningsvis går over på hva jeg skal gjøre i dag“. DET hadde meg vært blogging det! Først og fremst må jeg bare si tusen takk for alle de fine kommentarene dere har lagt igjen her, jeg blir helt rørt! Både over å se hvordan dere bryr dere, men også at det er flere som kjenner seg igjen. <3 Tusen tusen nusser til dere!

Siden sist har det skjedd litt av hvert, og jeg begynner så vidt å se lyset i enden av tunnellen. Jeg tok meg god tid til å gjøre meg-ting forrige uke, og var tok blant annet årets frisørtur, booket meg massasjetime, handlet julepynt og spiste masse god mat. Ellers må jeg jo vise pittelitt av Erica sin nyyydelige kolleksjon for NA-KD – tenk å ha laget det der! Så stolt <3

S V A R T   S I L K E K J O L E   H E R 

B E I G E   B L A Z E R K J O L E    H E R

H Å R B Ø Y L E   H E R

S K O   N E L L Y ,   U T S O L G T

 

Virkelig den perfekte blazerkjole spør dere meg, både i snitt, farge og fasong. Elsker den! Den sorte silkekjolen likte faktisk kjæresten min utrolig godt også, haha. Den er ganske stram i midjen noe jeg har savnet på mange andre silkekjoler, så det er et stort pluss! Har den i beige også <3

Ellers var jeg på julebord i helgen! Jeg har (som dere kanskje ser) bare mobilbilder da jeg bestemte meg for å ta helt pause fra bloggen, men det er kanskje like spennende med mobilbilder? Karen inviterte til julebord med gjengen i helgen, og det var så utrolig hyggelig. En forsmak på jula, som fikk meg til å glede meg veldig til juleferie!

Nå er det mye random skravnling her, men jeg har tydeligvis glemt hvordan man blogger like a pro, haha. Jeg har fått min første sponsede julekalender! Etter 11 år som blogger fikk jeg endelig en sponset jeg også haha! Og jeg er så fornøyd, den lyser opp både stua og sinnet mitt, da jeg gleder meg hver morgen til å åpne ny luke. Den er fra The Body Shop, tusen takk til de <3 (Og stolen på bildet til høyre gikk jeg forbi her en dag – den koster ….. 70.000,- :):)

21 kommentarer

Siste innlegg