BARE ARMER OG BEIN

 A N N O N S E L E N K E   H E R M I N E   H O L D

H Å R S P E N N E N   M I N   F I N N E R   D E R E    H E R

Herregud for en fin dag! Jeg kom nettopp hjem fra en aldri så liten tur med kjæresten. Jeg hadde en ganske intens morgen med finskriving av eksamen, så da jeg endelig ble ferdig måtte det en stooor kaffe til og lunsj i godværet til. Dere kan jo se hvordan det gikk med den etterlengtede kaffen:

Hahaha FAEN. Dette skjedde da jeg skulle sette meg til rette på benken, og jeg hadde rukket å drikke nøyaktig to slurker av kaffen. Men men, jeg blir ikke overrasket selv lenger, og som kjæresten sa: “Det er så jævlig mye bein og armer på deg ass”. Og det er så sant – jeg mener det virkelig når jeg sier jeg ikke er ferdig i puberteten. De lange armene og bena mine er all over the place og ikke koordinert i det hele tatt

Jeg kjøpte meg en ny kaffe da. Så nå har jeg fått fylt opp hyggelig-lageret for dagen, før jeg skal sette meg ned å lese igjen i kveld. Nå skal det jo bli drittvær en stund fremover, som egentlig passer jækla godt så jeg slipper å ha så lyst å dra ut å gjøre alt annet i finværet enn å lese!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg