DA STÅR IKKE VERDEN TIL PÅSKE

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y ,   J U N K Y A R D

T O P P   N I K E ,    H E R

T I G H T S   N I K E ,    H E R

J A K K E   A L P H A   I N D U S T R I E S  ,    H E R

 

Noen bilder fra onsdag, hahaha. Jeg skal ikke prøve å late som dette er i dag en gang. Som tidligere nevnt, nyter jeg dagene med sminke på og smir mildt sagt mens jernet er varmt (når sminken er på og håret er rent) med bildetakinga.

Akkurat nå har jeg en liten pause fra lesing, med et glass saft, kaffe og Redbull, haha. Jeg er leskedrikk-kongen om dagen, og jeg må komme med to anbefalinger. Den nye FUN saften med mandarinsmak – helt nydelig! Smaker på serr saft klemt ut av en mandarin, det er nesten creepy hvor “ekte” det smaker. Og den nye Redbullen! Jeg fikk et brett sponset i går så dette må vel kalles reklame, men jeg velger helt selv å anbefale den. Smakte kokos og blåbær – høres nasty AF ut, men den var faktisk veldig god. Så det var to tips i eksamenstida.

Også enda et tips, hahaaha. Jeg lagde middag her om dagen, en ny rett. Den smakte veldig godt, og er ikke minst sunn! Dere finner oppskriften her! Jeg liker hvordan jeg anbefaler matretter, og alltid henviser til Trines Matblogg, hahaha. Den gangen jeg kommer med en egenkompoert oppskrift dere, da. Da står faktisk ikke verden til påske.

9 kommentarer

Siste innlegg