DATINGTIPS

A N N O N S E :   S P O N S E T   O P P H O L D   A V   S K I S T A R   Å R E  /  A D L I N K S  B I K  B O K

Åh, da vi kom frem på fredagskvelden hadde vi en bordreservasjon på resturanten på hotellet vårt, Åre Granen! Jeg er jo ikke særlig glad i å kjøre bil, så jeg var litt uptight og stressa etter bilturen (neste år blir det tilbake til tog, ass) – så jeg tror ikke dere aner hvor fantastisk det var å ta seg en dusj, litt maskara og gå opp til en superdigg middag. Det helt store skjedde faktisk – jeg likte kamskjell for første gang i mitt liv! Jeg har ikke vært så fan av det før, men til forrett spiste jeg en helt fantastisk kamskjellrett som gikk rett i maggan. Etterfulgt av rein til hovedrett, herregud for en matfest. Mat dere, det er seriøst laivet! Absolutt elsker når jeg endelig får smaken på en rett/råvare jeg tidligere ikke har likt – i går lærte jeg meg faktisk også å like rå sylteagurk også!! Nå er det bare å vente på at blåskjell skal gå…

Det var altså en skikkelig koselig date night, og vi ble sittende lenge å prate. Anbefaler dere sånne “conversation starters” – det er sykt gøy om man ikke kjenner hverandre, eller om man kjenner hverandre veldig godt, som jeg og kjæresten. Jeg screenshottet to jeg kom over på på Insta (denne og denne). Man lærer så mye om hverandre og det er superinteressant!

(Ja det er min snus på bordet, jeg snuser ofte når jeg skal ut – noe som egentlig var planen denne kvelden)

G E N S E R E N   M I N   F I N N E R   D E R E    H E R 

 

4 kommentarer
  1. Du er så vakker, Anna! Takk for datingtipset, måtte screenshotte bildene selv, er jo geniale å ha i fere situasjoner😄 Elsker forresten bloggen din, og har klikket meg inn på den nesten hver dag i 8-9 år. Favoritt! Fast lytter til podden også. Møtte deg faktisk på Burger King etter byen for en stund siden og ga deg et kompliment om podden. Du var dødshyggelig og ekstremt kul❤️ Håper jeg møter deg flere ganger!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg