EN KJEDELIG DAG

A N N O N S E L E N K E R   B I K    B O K

J O G G E B U K S E    H E R

C O L L E G E G E N S  ER    H E R

 

Hei og god tirsdag alle sammen! I dag har jeg enda ikke vært ute av husets fire vegger, da det har vært stort sett jobb på planen. Jeg har derimot en treningsøkt planlagt senere i kveld etterfulgt av goood middag, så det blir bra. Så i dag blir med andre ord ikke et veldig spennende innlegg, men tenkte å vise flere mobilbilder fra helgen + min nyeste shopping senere i uken, så da blir det litt gøyere innhold enn i dag haha!

I går kveld fikk jeg en mail om jeg ville forlenge koden jeg hadde med Bik Bok forrige uke, og det takket jeg glaaadelig ja til da jeg har funnet noen partykjoler jeg har lyst på, samt at det er sååå mye fint inne på Bik Bok. Så etter å ha svart på mailen dro jeg på Bik Bok før det stengte og prøvde alt jeg ønsket meg, samt for å ta bilder til bloggen hahahhaa. Heldigvis er de ansatte på Bik Boken veldig søte og tålmodige med meg høøhøh. Legger ved strekkoden (som gir dere 20% off alle ordinære plagg i fysisk butikk) nederst i blogginnlegget!

 

F O R   2 0 %   O F F   H E L E   N E T T S I D E N  

T I L   B I K B O K   B R U K   K O D E N 

ANNAIS20

K U N   G Y L D I G   U T   I   M O R G E N

 

G R Ø N N   T O P P    H E R

G R Ø N N   KJ O L E     H E R

N A V Y   K J O L E    H E R

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 

 

1, 4, 9, 12 og 15 er mine favoritter i tillegg til de jeg tok bilde av i butikken (tror ikke de hadde kommet til butikk da jeg var der), og skal nok bli flittig brukt nå som julebordsesongen nærmer seg

Før trening nå skal jeg se en episode …. Gossip Girl! Og da mener jeg den nye versjonen! Jeg startet på den i går og syntes den virker OK, men så klart ikke like bra som originalen. Den går på HBO Max (tidligere HBO Nordic).

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg