EN KOSELIG HELG

Hei og hå! Dette blogginnlegget skulle jeg egentlig skrive og poste på mandag, men airdrop-funksjonen fra mobil til mac har vært litt whack i det siste, og det var tydeligvis grensa for meg hva jeg orket å gjøre av innsats for å få bildene over til maccen, hahaha. Men ja, håper alt står bra til med dere? Det har vært mye å gjøre om dagen så bloggen har blitt (enda mer) nedprioritert. Vi har jo startet å podde hver uke, og når man gjør alt selv så tar det jaggu et par dager å få gjort alt. Men veldig gøy, og ikke minst lærerikt, så jeg klager ikke – lærer jo såå mye når vi holder på med alt det ulike av lyd, lys, video og publisering, så det er spennende.

Helgen var så fin! Vinteren her i byen har jo vært heeelt fantastisk spør du meg, ja det har vært iiiiskaldt og mye sinnsykt vær til tider, men det har vært så klart og lyst! Og da blir jeg så glad. I helgen også var det strålende sol, så hver dag hele helgen ble det lange fine turer med Elsa.

Min lille jakkemus (eller Jacquemus om du vil hehe)

SKATTEN MIN

I dag har jeg hjemmekontor, etter noen laange dager på kontoret var det deilig med en liten hjemmedag. Jeg og Erica skal derimot ned på kontoret i kveld en tur for å spille inn siste spalte til morgendagens pod, men det blir bare gøy. Nå skal jeg logge av her, håper alle har det fint og får en nydelig valentines day

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg