EN SKITDAG

A N N O N S E L E N K E R   B I K   B O K

Hei og happy humpday alle!! I dag er en _etterlengtet_ fridag fra skolen – i går var en skikkelig dritt dag. På så mange måter! Jeg hadde egentlig tenkt å stikke innom å blogge, men det var altså noe som foregikk fra dagens første minutt. Jeg hadde full skoledag noe jeg som ikke er noe nytt, men at alt som skjedde den skoledagen skulle være vanskelig, er noe nytt. Noen ganger pleier liksom enten matten eller fysikken være grei også noe overkommelig, men i går var bare _not_ my day. Alt ble oppfattet som umulig i mitt hode, jeg følte meg ubrukelig og sliten. Så da klokka tikket 4 og skoledagen var over smalt bøkene igjen, og jeg kjenner den delen av hodet mitt har godt av en påskeferie snart. Bare èn dag igjen for min del!

Ellers fikk jeg gjort litt andre praktiske ting etter skolen, faktisk to ting jeg ser på som noe av det mest _gidd_ å gjøre i verden, rett og slett fordi jeg aldri har gjort det før og ikke aner noe om det. Det var nemlig å fjerne, frakte og kaste den gamle vaskemaskinen min. Det ser jeg for meg er et helvettes styr, men med hjelp av kjæresten og pappa gikk det jo jaggu unna. I tillegg hadde jeg og pappa et prosjekt med å finne ut hva som hadde skjedd med bilen min, så først var det dytting og svetting av lille Fiaten, før det viste seg å være flatt batteri – så da var det startkabler og VIPPS den var i gang (eller, den står jo nå da på lading for spesielt interesserte). Så sånn sett var det en god dag, jeg fikk gjort masse og sånt elsker jeg jo. Ellers ble jo dagen avsluttet med nye nasjonale tiltak som bare bekreftet at yess, det _var_ en sånn dag ja. Men men!!!

B L U S E   B I K   B O K ,    H E R 

B U K S E   G I N A T R I C O T

H U S K   Å   B R U K   K O D E N 

ANNAIS20

 F O R   2 0 %   O F F   H E L E   B I K   B O K 

G Y L D I G  U T  F R E D A G

G J E L D E R  K U N  N E T T B U T I K K E N

 

Hahaha funfact: dette innlegget skulle egentlig handle om min nye hudpleie, men det ble så _jævlig_ mye skravvel her i dag at det innlegget får komme i morgen. Jeg har såppas lite å komme med om dagen at når jeg må dele det opp så godt jeg kan i flere innlegg hahaha. Jeg tenkte faktisk å kjøre skikkkkkkelig old school “min ønskeliste”-innlegg også, hvor jeg deler hva jeg har ønsket meg til bursdagen min, haha. Nå som det ikke blir noen påskeferi nordover har jeg mildt sagt mer en god tid, så da må jeg bare sette i gang med gode ideer til blogginnlegg. Men ja, nå skal jeg jobbe litt før det blir trening før treningssenterne igjen stenger. Ha en fin onsdag

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg