GÅRSDAGEN

Hei og god tirsdag alle sammen! Jeg er enda i Oslo hos Erica, og i dag hadde vi egentlig en jobbdag på agendaen. Men begge våknet jaggu opp litt pjuske, så her i gården har det gått slow i dag. Litt mails, litt jobb, før vi så ferdig Da Vinci koden vi begynte på i går, litt reality, før litt mer mails. Vi sitter begge med den følelsen man har når man er hjemme fra skolen fordi man er litt uvel, og sitter og drikker brus og ser på film hele dagen hjemme, hahaha.

Det har jo, som alltid, vært veldig stille fra meg her inne i helgen, men hadde en superhygg helg som jeg tenkte å vise litt bilder fra senere. Først noen bilder fra i går! Da også hadde vi vel begge store planer om å starte dagen effektivt, men det utgikk rimelig da det dukket opp en spider på sikkert 10 cm i leiligheten. Mens vi sto og diskutere hva vi skulle gjøre med den etter vi hadde fanget den, så vi plutselig opp på veggen der han *tidligere* sto, og der var han jaggu borte. Det hele endte med at vi brukte nesten _to_ timer på å lete etter den da begge endte opp helt hysteriske, og det værste av alt: vi fant den aldri igjen. Før i morges, da Max plutselig sto med den i munnen. Shit pomfritt ass dramatiske greier !!!!!! Hahaha. Men ja, da ble gårsdagen mildt sagt litt forsinket, men vi fikk heldigvis gjort litt som vi hadde planlagt!

Ut for en liten lunsj

 

Vi tok oss en ettermiddagstur i høstværet

På vei hjem fra tur dro vi innom butikken og handlet inn til middag! Vi hadde bestemt oss for å prøve å lage dumplings, da Erica aldri hadde smakt det før. Da måtte det jo gjøres glutenfritt, så da handlet vi inn glutenfritt mel og fulgtdenne oppskriften. Det er min favorittoppskrift når jeg lager dumplings! Vi søkte også opp en oppskrift på hjemmelaget (glutenfri) hoi sin saus (da vi ikke kunne bruke dipsausene i oppskriften), som vi også laget. Etter to timer på kjøkkenet var alt ferdig, og det ble kjempesuksess! Dumplingsene smakte nesten som vanlige, bare med litt tykkere deig, men fortsatt kjempegode.

Ha en fin tirsdag videre ♥

6 kommentarer
  1. har du tips til noen fine skjærefjøler i plast, som man gjerne vil ha stå fremme som pynt også – pga lite skapplass? <3

   1. du jeg aner ikke, har ingen skjærefjøler i plast selv fordi jeg syntes det er så vanskelig å finne fine 🙁 men gjerne si i fra om du finner noen bra hahah!! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg