HJELP MEG VELGE LAMPE!

A N N O N S E   R O Y A L   D E S I G N

I dag tenkte jeg å ha noe gøy her på bloggen, både for meg og dere håper jeg, haha!! For meg, i hvert fall – I need ur help. Husker det var megapoppis å gjøre slik i gamledager, typ: “hjelp meg bestemme hvilken kjole jeg skal ha på nyttårsballet !!!!!!!!“. Anyways – jeg har jo knotet lenge med prikken over i’en på soverommet mitt, og har faktisk hele tre lamper liggende fordi jeg ikke klarer bestemme meg. Jeg har hatt ulike uker hvor jeg henger opp hver lampe i en tråd i taket, for å se hvordan det blir. Til nå tror jeg jeg liker den rosa best, men tenkte uansett å høre hva dere syntes.

Jeg har ventet en liten uke med å poste dette innlegget, fordi jeg visste at Royal Design skulle ha en kampanje på lys! Den startet i dag, så da kan jeg endelig dele det, og begynne å få opp lampen, haha. Uansett, de har i hvert fall 10-15% på belysning nå, så alle lampene under er faktisk rabattert med flere hundre kroner at the moment. Kupp, altså! Anyways, her er alternativene:

D E N N E   F I N N E R   D E R E   H E R

 

Denne har jeg jo pratet en del om også, haha. Det er faktisk helt utrolig at den passet så godt – jeg så kun på bildene på internett, og det skal jo litt til å få to rosafarger til å matche. Men syntes resultatet ble helt nydelig, og gir et veldig “glam” uttrykk på rommet og føler det ser veldig gjennomført ut med denne?

D E N N E   F I N N E R   D E R E   H E R

 

Denne bestilte jeg fordi jeg var interessert i et mer “causal” uttrykk, og at bambusen myker opp og gjør rommet litt mer “lugnt”. Syntes lampen i seg selv er dødskul, og om jeg ikke blir å ha den på soverommet vurderer jeg å henge den på walk in-closetet, men den passer eeeegentlig ikke der, hahaha. VANSKELIG

 

D E N N E   F I N N E R   D E R E   H E R

 

Så til det som kanskje er den jeg liker minst. Altså, for en fantastisk nydelig lampe, men syntes kanskje ikke den passet så godt inn? Eller, jo – det passer jo helt fantastisk fint inn med en søt, “sky”-aktig lampe på et drømmende soverom, sånn egentlig. Men syntes kanskje det ble litt for søtt for meg? Men samtidig er det jo denne som er mest “soverom”? Jeg har klart å ødelegge den litt da jeg åpnet den, men ikke noe særlig synbart, så den er brukanes. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke kommer til å velge denne, og har heller ikke plass til den noen annen plass, så om noen har lyst å kjøpe den for en veldig billig penge (siden den er litt ødelagt) maile meg! <3

 

S Å ,   H V I L K E N   L A M P E   S Y N T E S   D E R E   J E G   S K A L   V E L G E ?

38 kommentarer

Siste innlegg