HYTTEBILDEDRYSS

Hei alle sammen og gooood tirsdag!! Long time no see, som snart alle blogginnlegg her inne starter med. Jeg har faktisk åpnet maccen for å blogge flere ganger de siste dagene, helt til jeg skjønte at jeg har faktisk ingenting å blogge om. Men så kom jeg på at jeg faktisk har noen bilder fra forrige uke liggende, da vi var på en superduperkort hyttetur igjen! Nok en gang var vi veldig heldige med været, så det ble en hel dag og kveld ute, med deilig mat, drikke, i boblebad og med masse skravvel i verdens hyggeligste hytte. Her kommer bildedryss!:

Utekjøkken, ass! Det er så hyggelig! Særlig når det er så deilig vær spesielt kanskje haha

To søøøøøtinger

 

Middagstid! Som alltid ble det pasta med chorizo, denne gangen med trøffelpasta! Jeg ble tipset om trøffelpastaen fra Jacobs, så da kjøpte jeg inn til sammen hele 5 pakker, haha. Jeg ble derimot liiiittt skuffet da den smakte litt lite trøffel (luktet ganske trøffel tho), men passer kanskje bedre til andre enn fløte-chorizo, kanskje noe mer sjømatbasert? Jeg har jo utrolig mye igjen her hjemme så jeg får bare prøve meg frem haha. Og: se på den nydelige utsikten!!

  

Fiiineste Marte

 

Dagen etterpå sto vi også opp til strålende sol og helt vindstille, så sjukt flaks! Så da bestemte vi oss for å bli igjen litt ut på dagen og nyte det deilige været, og la oss ned for solings og badings på en brygge. Det var ferskvann der, noe som var utrolig fresht – jeg har ikke badet i ferskvann på kjeeeempelenge, og hadde helt glemt hvor nice det er å slippe saltvannshåret (selv om jeg digger det også)

I dag har jeg, i likhet med gårsdagen, ligget og solet meg og badet! Jeg og Erica lå og niholdt på sola mens vi så torden og-regnskyen kom nærmere, og for et par timen siden måtte vi faktisk kaste håndkleet da det så farlig mørkt ut (bokstavelig talt). Nå har det lyst litt opp igjen, så jeg tenkte å gå meg en tur og dra på trening! Det skulle eeeegentlig skje i går, men you know, det skulle jo egentlig bloggingen og. Hahaha herregud jeg har *ingen* rutiner om dagen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg