IKKE LETT Å VÆRE ZEN, SI

A N N O N S E L E N K E R    N E L L Y

Hvaaa er egentlig denne poseringen lurer jeg på 

 


G E N S E R   
A D I D A S ,    H E R

T I G H T S   I C A N I W I L L ,    H E R

 

Hahaha, i dag var jeg rett tilbake til å være 15 år, med selvutløseren på rommet med mobilkamera. Det var jaggu noe nytt, så det er grunnen til at jeg tar meg i håret på hvert enda bilde, pluss at jeg 100% skulle hatt en dusj. Det er et par dager med dårlig vær her, så dagen i dag har jeg tilbrakt inne med lesing av bok, iskaffe  og….

… yoga! Det må jo høres ut som jeg har blitt helt guru her, haha. Men jeg har fått så smaken på det i koronatiden! Akkurat nå driver jeg på med “yoga camp” av Yoga with Adrien – hun er så utrolig flink, og denne serien har ulike “mantras” (ting man sier til seg selv mens man holder på) man jobber med samtidig, noe jeg selv personlig liker veldig godt. I dag ble det innendørs tho, da det har regnet her i nesten hele dag. Min zen ble derimot ganske avbrutt da det kom en edderkopp OG en bille kravlende på yogamatten, da måtte hele økten avbrytes med en skikkelig runde støvsuging, hahha. Det skal jaggu ikke være lett å være guru, si

 

Ellers har jeg laget en diggers creamy pasta til slekta her i dag! Jeg har vist den før på Instagram, men kanskje jeg skulle delt oppskriften her også? Jeg er jo ikke så innmari god på å lage mat, men de få rettene jeg kan å lage kan jeg jo dele her om det er interesse, haha. Let me know!

 

Og sist men ikke minst, en liten bonus: meg som prøver å rekke selvutløseren som er satt på 3 sekunder 🙂 :

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg