INGEN DYPERE MENING

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y ,   N A K D ,   G I N A T R IC O T 

S K O   A D I D A S ,    H E R

 

Jeg bare sier det med en gang jeg: dette kommer til å bli et klassisk Anna-innlegg som er litt all over the place uten noen form for dypere mening. Jeg tok visst en liten bloggfri helg, og sitter nesten ikke igjen med et eneste bilde på hverken mobil eller speilrefleks fra helgen. Så jeg tenkte jeg skulle vise dere noe jeg har planlagt å vise dere i litt for lang tid nå: shoppingen jeg var så fornøyd med her en uke! Haha. Ya girl glemmer ikke vett!!! Jeg fant bare ut at det var veldig vanskelig å få til en shoot med nytt treningstøy når jeg hadde fullstendig overtenning på å bruke treningstøyet, så her ser dere det både i bilder ovenfor, og i kollasj nedenfor.

Jeg var random innom Gina og så at de hadde fått treningstøy, og jeg anbefaler det varmt! Så utrolig fin fit på overdelene – litt kortere, men langt nok til å gå over tightsen (eller, i hvert fall mine tightser!). Samtidig en veldig fin cut rundt hals og skuldre. Og ikke minst den nye beige treningsgenseren min!! Hahha jeg føler meg som 13 år igjen med å være  fornøyd med shoppingen sin. Uansett – her under ser dere alt jeg kjøpte <3

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER

 

Ellers er det mandag, noe jeg faktisk har gledet meg litt til. I helgen feiret Emilie og Ingrid bursdag, noe som var utrolig gøy – men litt mindre gøy på søndag. Det er typ de eneste gangene jeg gleder meg til ny uke og mandag – når man bare venter på å våkne i fresh form og kan få noe ut av dagen, haha. Så i dag våknet jeg opp til sol (!!), og kjørte med Melis til dyrlegen. Hun har nemlig fått en kul, men det viste seg å heldigvis bare være en fettkul. Så det var en god start på uken!


B L A Z E R K J O L E   N A – K D ,   H E R

 

Også noen random bilder av meg i kjole  som jeg egentlig skulle ha på i helgen. Men jeg tok på denimkjolen bak heller, hehe. Ser dere øyeskygge-looken min? Jeg gikk all in i helgen og kjørte glitrende gull øyelokk. Jeg brukte noe liquid glitter fra H&M sin beautylinje – det var bra til å være så billig, men svei litt da jeg tok det på. Sånn om noen skulle lure på deeeet

Nå skal jeg bruke resten av formiddagen på å gjøre meg klar til et dybdeintervju jeg skal ha i morgen.  Dette halvåret må jeg være flink å jobbe hjemme, da typ alt av fag jeg har bare består av eget arbeid. Så da er det bare å kjøpe inn loads av iskaffe og noe godt, så det blir litt kos med det også. Ha en fin mandag videre! 

12 kommentarer

Siste innlegg