“ISKALD-NATT”

R E I S E   I   S A R M A B E I D   M E D   S K I S T A R   Å R E

Hei fra kjøkkenøya! Plutselig var jeg tilbake i min egen iskalde leilighet. Heldigvis er det bare fordi jeg absolutt ville ligge med vinduet åpent i natt, med alle ovner av, haha. Det er noe det beste jeg vet – nydusjet, nytt sengetøy og helt kaldt i rommet. Skal jeg ha en sånn “iskald-natt” må jeg ha kjæresten på liggover besøk da, hvis ikke fryser jeg halvt i hjel. Så nå står ovnene på full vreng her, mens jeg har pakket meg inn i en fleece-morgenkåpe og drikker kaffe. Jeg har en aldri så liten “jobbmorgen” i dag, før det er sen forelesning senere.

Så da var Åre-helgen over! Tusen takk som alltid til beste SkiStar Åre, som tar med meg dit hvert år. Som jeg har nevnt tidligere er det et av de hyggeligste samarbeidene jeg har, og er så takknemlig for den muligheten. Jeg og kjæresten fikk litt en liten down etter vi var kommet hjem, og måtte ta oss en øl og truffle-chips mens vi startet på en ny serie. Kan ikke gå fra å ha det dritfint til å ha kjip søndagsstemning SÅ kjapt….

Frokosten min i dag! BOI do I wish, her sitter jeg med polarbrød med skinke gitt

  

8 kommentarer
  1. Så deilig med en miniferie 😍 Hvilken sere begynte dere på? Jeg og typen trenger tips! <3 Fin mandag til deg ❤️

  2. Jeg ser fler har stilt det samme spørsmålet, og det er litt kjedelig at du ikke vil dele telefonen din med oss ettersom man bruker så mye tid på den. Mange søker inspo også der, som i interiør osv som du skriver om.

   1. for siste gang – jeg kommer ikke til å dele “what is on my phone” 🙂 jeg tror nok også det er samme person som spør om dette så fiiiiint om du kan slutte med det hahah

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg