Hei alle sammen, og goooood aften ! For å høres ut som jeg er steingammel, bare. Haha. I går var en supergøy dag jeg tenkte å vise mer bilder fra i morgen, med et eget innlegg om påskerebusen. I dag har jeg sovet leeeenge, gått en lang tur og dratt på cafè. I kveld skal jeg og kjæresten teste ut biffpanne, noe jeg gleder meg veldig til!! Nå som det blir bypåske på meg er planen å fylle dagene med myye god mat, samt prøve å være ute en del, til tross for at det blåser noe helt _sjukt_ her om dagen. I går var det chorizopasta, i dag biff, imorgen skal det grilles, og kjenner jeg er fysen på noe blåskjell og ass. Ooookei hodet mitt er litt off i dag og jeg er sjukt ufoksert, så dette blogginnlegget får karakter 2
Ellers har jeg bare ett bilde i innlegget, og av en eller annen grunn så plager det meg veldig? Jeg gikk rundt for å prøve å finne _noe_ som helst jeg kunne ta bilde av og ha med i innlegget, fordi jeg har milde tvangstanker om å aldri ha kun ett bilde. Men sånn ble det jaggu i dag ok takk for meg
H A E N F I N K V E L D A L L E S A M M E N ♥
woow, del gjerne resultat av biff i biffpanne! 😀 Forresten, husker du skrev at det koster penger å bruke bankid på mobil, og ville bare si at jeg har snakka med folk (blant annet min økonom-pappa som jobber i DnB) og jeg tror noen har lurt deg, for det er ikke sant, haha. god påske!!!
Å bruke vanlig BankID med kodebrikke eller app koster ingenting, men noen teleoperatører tar betalt for BankID på mobil, fordi denne tjenesten er knyttet til SIM-kortet på mobilen din! Har du abonnement gjennom Telenor eller er bedriftskunde i Telia koster det 0,49 kroner per gang du bruker BankID på mobil, f.eks. Sier Google iallefall:) Jeg fikk iallefall regning fra mine mobilselskap der de hadde trukket meg for bruk av BankID, så er absolutt en greie!
Oii herregud, så sneaky og teit at det er lov, men da stemmer det nok!! Legger meg flat
hahah elsker at du er påmeldt og har snakket med folk om det tho, en real MVP!!! <3
jaaa er nok samme greia hos meg, får det på telefonregningen!! <3
Hvordan lager du chorizopasta? 😋
hvitløk, sjalottløk og chili surres i olje, har oppi paprika, lar det hvile litt mens vi stekte hakket chorizo til den ble riiiimelig godt stekt, typ litt bacon-aktig – hadde fløte i hvitløks-sjalottløk-chiliblandingen, samt litt kremost (med kryddersmak), og serverte <3 drysset chorizoen over til slutt ved bordet!