LUGN I OSLO

A N N O N S E L E N K E R   J U N K Y A R D

Hei og god mandag alle sammen! Akkurat nå sitter jeg faktisk på flybussen og blogger herfra, haha. Jeg har vært i Oslo i helgen – eller jeg reiste på lørdag også hjem igjen idag. Jeg skulle nemlig i 2-årsdag og dåp, samt at jeg fikk jobbet litt. Så en veeeeldig lugn helg på meg med andre ord! Men kjenner at det skal bli veldig godt å komme hjem igjen også, jeg har vært myyye i Oslo den siste tiden, haha!

Nå kjenner jeg at jeg begynner å bli alvoooorlig bilsyk her, så tror jeg må begynne å legge ned maccen snart, haha. Tenkte bare å dele en liten rabattkode med dere på Junkyard! Jeg viste dere jo så vidt litt på Instagram her om dagen, men også denne gangen har jeg fått en strekkode som gir dere 20% off i fysisk butikk også. Den ligger nederst i blogginnlegget!

 

ANNAIS20 

G I R   D E R E   2 0 %   O F F   A L L E   F U L L P R I S   V A R E R 

G Y L D I G   U T   1 5 .   N O V E M B E R

 

J A K K E   T H E   N O R T H   F A C E ,   H E R

Denne jakken!!! Kommer til å bli brukt sjukt mye i vinter. Den er i teddystoff så er supermyk å ha på og varmer godt. Jeg fikk komplimenter av alle jeg møtte da jeg hadde den på meg hahaha – kjæresten, mamma og venninnene mine. Veldig fornøyd

J A K K E   P A T A G O N I A ,   H E R 

Også denne i litt tynnere stoff og mer feminin fasong! Denne har jeg brukt under alt fra boblejakke, skalljakke og kåpe, og fungerer like fint på fjellet som til hverdags. Om dere lurer på noe angående størrelse er det bare å spørre i kommentarfeltet (eller på Instagram)!

Nei nååå må jeg lukke maccen her før jeg kaster opp hahaha :((( Men vi blogges mer i morgen og resten av uken, gjerne legg igjen en kommentar om det er noe spess dere vil se her inne!!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg