MANGEL PÅ FRISK LUFT

A N N O N S E L E N K E R   B I K   B O K 

Hei og god tirsdag alle sammen! I dag våknet jeg fortsatt syk, noe som var en liten bummer. Jeg føler jeg liksom ikke helt er kommet ordentlig hjem enda fordi jeg ikke får “satt i gang” med livet mitt, haha. Jeg får ikke trent, ikke gjort ærend, ikke tatt bilder og lollest av alt: jeg har ikke vært utenfor huset og kjent frisk luft siden jeg gikk av flybussen natt til i går, hahahaha. Men altså så syk er jeg ikke, jeg tenkte bare jeg skulle holde meg inne for å la det gå fort over. Men i dag er jeg lei, så nå skal jeg straks dra å hente bilen min for å få gjort noen ærend i dag. Først ut er å hente bunaden min som har vært hos skredderen, som skal leveres på rens før 17e mai. Den får seg en skikkelig refresh før årets nasjonaldag!

Jeg skal også få på meg noe sminke etter hvert – i dag skal jeg ha et lite haul med nye klær fra Bik Bok! Det er inne så mye fint og fargerikt der nå, og ikke minst har de perfeksjoneeeert bikini-gamet sitt i år. Masse fine fasonger og farger, og ikke minst er alle sarongene og beach kjolene helt fantastiske. Jeg har også fått en rabattkode jeg tenkte å dele – strekkoden som gir 20% i butikk ligger nederst i innlegget! Den viser dere bare til de i kassa, så scanner de den først, også får du 20% på alt du handler etterpå. Den kan brukes uendelig ganger også, om du skal handle en annen dag. Gjelder ikke salg!!

 

ANNAIS20

GIR 20% OFF HELE BIK BOK

GYLDIG UT MANDAG 2e MAI

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Den grønne capsen bestilte jeg meg, eelsker fargen! Tenkte også jeg skulle dra innom Bik Bok etterpå og kjøpe meg den grønne silkekjolen på nr 6, såå fin

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Jeg så at den syyykt populære beach kjolen fra i fjor er inne igjen, nemlig nr 9! Så denne skal jeg kjøpte meg + de nydelige strandhåndklene, både i rosa og blå!

Nå skal jeg begynne å hive meg rundt til å kjenne litt frisk luft, haha. Det tror jeg jeg har godt av! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg