MASTERGRAD I IDIOT

Herre min juledag. I dag dere, var dagen. Skulle jeg fremstilt dagen min som en graf, hadde den vært opp og ned som et bølgehav, haha. Da jeg våknet tidlig i morges av alarmen var jeg down, og følte på en sånn kjip følelse jeg ikke har vært med på på lenge. Typ “hvorfor gidder jeg det her, det her blir en helt JÆVLIG dag, jeg kommer til å fryse og ha en forjævlig dag”. Dere vet den regla?? Men da jeg kom meg på skolen og møtte studievenna på et grupperom ble alt bra, og dagen gikk som hakka møkk derfra. Skole, et møte, trening og rett på poddinspilling. Alt var supert, helt til redigeringen av podden starter, og jeg innser at maccen sin mus og tastatur har takket for seg, og jeg må turnere innom alle Eplehusbutikkene i byen for å sende den på service. Så der var jeg – uten mac, med en blogg å oppdatere, en pod å redigere, og ikke minst – skolenotater å skrive. Det er en ukes tid til jeg får den igjen, noe som er lenge blogg-wise. I tillegg finner jeg og Erica ut at filen med podcasten er LYDLØS. Lydløs, dere. Vi prøvde oss som teknikere selv i dag, nemlig. Det gikk jo kjempefint! Men nå er jeg glad igjen. Jeg har jo faktisk verdens beste venninne, Karen, som låner meg sin egen mac til jeg får tilbake min. ASSA jeg blir jo på gråten!

Over til noe helt annet, helgen! Jeg hadde jo en rolig tredagers forrige uke, med utgang på både torsdag, lørdag og søndag. Hva i fanden feiler deg meg tenker du kanskje, men det var faktisk en anledning alle tre dagene. På torsdag var det jo Ut Awards (noe vi forteller om på forrige pod, go listen!!), og på lørdag og søndag var det bursdager. Jeg skulle egentlig ta det litt rolig på alle tre kveldene, men sånn går det jo da ikke alltid. Er det ikke litt sånn, at de dagene man skal “ta det rolig” ender opp med å bli de morsomste? Og de man har skyhøye forventninger til ender opp med å skuffe litt? Vel, jeg koste meg supermasse forrige uke, men gleder meg veldig til å ha en rolig uke fremover <3 Her er noen bilder fra lørdag!

Meg og skjønneste Kamilla <3

Bursdagsbarnet Julie! <3 Tskjorten min er vintage til dere som spør, det er broren min sin gamle som han kjøpte vintage på eBay om jeg ikke tar heeelt feil… 🙁

 

Hahahaha. På veg FRA vorspiel, ei som gleder seg til hip hop kveld 🙂

8 kommentarer

Siste innlegg