MATLAGINGS-LOCKDOWN

Hei og hopp, det var lenge siden sist! Jeg hadde egentlig tenkt å komme tilbake hit litt tidligere, og med litt bildedryss fra siden sist. Men jeg blir bare så jæskla nedfor hver eneste 1. januar og start av året, at jeg bare trenger noen dager for å komme meg. Jeg blir veldig melankolsk rett og slett, og når andre går for “2021 lets do this” så sitter jeg selv og kjenner meg, ja, nedfor rett og slett. Nå begynner det derimot å komme seg litt, så det er jo fint. 

Meeen nyttårsbilder får bli senere i uken, for siden det jaggu ble annonsert en aldri så liten ny lockdown i går tenkte jeg å heller blogge om noe som kanskje kan inspirere noen til å finne på noe nytt og gøy i de to ukene fremfor oss. Det første jeg gjorde da jeg hørte pressekonferansen var å ta frem notatene slik som sist runde, og skrive ned alt jeg kom på at jeg måtte ha gjort. Malt lister, sydd ødelagte klær, henge opp bilder, o.l. Jeg kan jo lage et eget innlegg på akkurat det (igjen) om det skulle være gøy å lese, høhø. Uansett – jeg bestemte jeg for at disse to ukene skal bli en matlagings-lockdown for min del. Jeg har jo blitt veldig glad i å lage mat, men samtidig er jeg jo også veldig glad i ferdignudler, toast og frossenpizza. I natt lå jeg oppe å søkte etter noen digge oppskrifter å prøve meg på, og i dag blir det denne nudelsalaten. Ellers tenker jeg også å lage enchiladas (som jeg aldri har laget før?!), sommerruller, dumplings og annet digg. 

Jeg nådde nye blogg-høyder da jeg organiserte matvarene og stilte de opp etter jeg kom fra butta. Herregud det føltes rart. Men ja, også litt nice etter å haltet seg hjem med 4 stappfulle poser, haha. Jeg har aldri laget “mine matinnkjøp”-innlegg, men her kommer det jo jaggu et, da

Er egentlig sånt gøy? Nå ble jeg hella selvbevisst kjente jeg, hahaha. Let me know hva dere syntes, og om dere også har noen gode ideer til ting å holde på med i ny liten lockdown. 

14 kommentarer

Siste innlegg