MIN HALLOWEEN

Hei alle sammen, håper helgen har vært god! Dere som følger meg på Instagram så kanskje at jeg fikk feiret litt Halloween i helgen, til tross for omstendighetene. Som tidligere nevnt skulle jeg jo egentlig til Oslo, men da det ble avlyst i siste liten var plutselig helgen ledig. Tiden vi går inn i nå er personlig viktig for meg å finne på hyggelige ting for seg selv (og andre), da det er mye mørketid, kulde og kanskje litt kjipere tid – PLUSS at mange av dere veeet jo sikkert hvor glad jeg er i å kle meg ut, haha. Så da bestemte jeg meg for å invitere til en liten Halloween-middag! Så da kjappet jeg meg å finne et kostyme, som i år ble The Mask! Restulatet ble faktisk mye bedre enn hva jeg hadde trodd, og kvelden ble veldig vellykket. Om noen skulle være fysen på å lage en spooky helaften selv, her var menyen:

 

H A L L O W E E N M E N Y E N :

–  S P O O K Y   B L Å S K J E L L  – 

–  S P I N D E L V E V   T H A I S U P P E  –

–  F L A G G E R M U S   C U P C A K E S  – 

 

Jeg valgte å gjøre det enkelt, så jeg ikke ble stående på kjøkkenet heeele kvelden! Blåskjell er jo superraskt å lage (unntatt skrubbingen av skjellene, men det gjorde jeg før på dagen), og så kjøpte jeg Rema sin ferske thaisuppe, hvor jeg hadde oppi fiskeboller og scampi. Den er så god, og ikke minst så enkelt! Cupcaksene laget jeg og mamma på lørdags morgen, av Toro pose-cupcakes, med en smørkrem vi fant oppskrift på nettet. Flaggermus-designet er også funnet på nett og er laget av Oreos. Cupcakesene var nok det som tok klart mest tid, men det kan man jo lage kvelden før!

I morges var det tilbake til hverdagen. Da jeg sto på elsparkesykkelen klokken 8, med pissregn i ansiktet, tenkte jeg “da var det jaggu mandag”, før elsparkesykkelen streiket, stoppet opp og startet å pipe. Da ble jeg stående i 30 sekunder før jeg tenkte: “nesh, ble vel ikke noe skole i dag, da”, da jeg allerede var for sent ute, det ikke var noen andre sparkesykler i nærheten. Regnet gjorde det ikke akkurat noe bedre, haha. Meeeeen i sekundet jeg går inn døra igjen hjemme, kommer jeg på at det er arbeidskrav-mandag, og peller meg på skolen after all. Sånn går no dagan

8 kommentarer

Siste innlegg