MIN SISTE SMINKE- OG HUDPLEIE-SHOPPING!

A N N O N S E L E N K E R   C O V E R B R A N D S

Hei og god torsdag alle sammen! HERRGUD speilrefleks er lit. Jeg har planlagt å lage dette innlegget siden jeg la inn bestillingen, og så alltid for meg å ta bildene med speilrefleksen da det er det jeg har gjort i 13 år nå, men SHIT når jeg brukte speilrefleksen nå ble jeg bitt av basillen. Hadde ikke brukt den siden før sommeren typ, så når jeg sto og shootet her i sta ble jeg hooked hahaha. Glemmer hvor sykt bra bildene blir og hvor gøy det er. Så nåååå blir det speilrefleks-kjør fremover!!! Måtte til og med kjøre på og ta litt bilder av juleleiligheten min, så de kommer i morgen haha

Men ja! Jeg bestillte hjem litt sminke og hudpleie forrige uke, som kom her om dagen! Så det tenkte jeg å vise dere da det er produkter jeg gleeeeder meg til å starte med eller gleeeder meg til å prøve for første gang. Er noen gamle favoritter, noen helt nye produkter for meg. Så let’s go!!

S N E G L E S E R U M    H E R

S N E G L E K R E M    H E R

Disse to bad boysene har jeg aldri hatt før, men det betyr ikke at de ikke er kjente for meg heheee. Disse bruker vel halve jentegjengen nå og jeg har prøvd de maasse fra de, så nå måtte jeg ha de selv. Så gleder meg til å begynne med de da jeg liker de supergodt!!

R E T I N O L    H E R 

Nå folkens!! Nå skjer det. Hahaa. Jeg hadde jo aldri prøvd retinol før, og akkurat nå bruker jeg et retinol-serum fra et koreansk merke og tilvenner huden litt (det var veldig svak retinolprosent i den). Så nå tenkte jeg å begynne på litt hardere saker når jeg er ferdig med serumet, og da gikk jeg for denne! Egentlig random at jeg bestemte meg for denne, men vet jo at REN er et bra merke uansett, så det blir spennende.

B B   C R E A M    H E R 

Her skal jeg ærlig innrømme at jeg ble solgt bare av navnet haha. You had me at glow!! Men rett etter jeg bestilte den så jeg noen beauty-influencers på Snapchat explore elsket den såååå da ble jeg fornøyd. Enda ikke åpnet den og prøvd, men skal prøve huske gi en update på den! Jeg er aaalll about BB cremes og superlett dekk når jeg bruker sminke på hverdags nå, så tror den kan bli bra!

F U K T I G H E T S K R E M    H E R 

Denne har jeg prøvd før, da jeg ønsket den meg til jul i fjor. Helt siden jeg brukte den opp har jeg tenkt “den må jeg kjøpe meg igjen”, men glemmer det aaallltid. Men nå er den min, også to stk da! De var utsolgt for èn og èn, så da kjøpte jeg en liten gaveeske med to stk og lipsyl. Denne er helt nyyyydelig å bruke under sminke, men også alene. Elsker den som hverdagskrem da den er veldig enkel og grei!

B R Y N S P E N N    H E R

Heeehhee. Denne er vel ikke noe nytt syn for dere som enda leser bloggen. Dette har vært en go-to brynspenn i maaange år. Jeg liker å bruke litt ulike brynspenner til forskjellig anledninger, samt at å mixe det litt opp er nice. Men denne er veeeldig ofte min go-to når jeg skal ut på fest, da den er den som holder lengst. Den er derimot veeeldig sterk, så man skal være litt forsiktig når man påfører den. Derfor bruker jeg den ikke sååå ofte til hverdags da brynene mine ikke “tåler” å være like sterke.

Wow, skravla mi gikk i dag gitt. Noe som egentlig er rart, for jeg og Erica har både trent sammen og poddet sammen i dag, så jeg har sånn sett skravlet ekstreeemt fra før, haha. Men ja, håper dere likte dagens lille blogginnlegg, ha en fiiin torsdag videre

8 kommentarer
  1. Ville bare si at jeg er så glad for at du fortsatt blogger! Håper at du fortsetter med det. God helg <3

  2. Elsker de snegleproduktene, spesielt kremen! Er også veldig glad i solkrementil Cosrx – gir så mye fukt! Takk for tips til brynspenn, har brukt mest brow wiz, men greit å prøve noe annet -iallefall nå til julebordsesongen siden den sitter godt😊

  3. Elsker den hudkremen som du kjøpte 2 stk av!! Perfekt under sminke som du sier, og jeg synes den fukter bra når man også bruker retinol <3 Spent på hva du synes om retinolen! Du kommer nok til å flasse litt i starten men så blir huden suuupermyk etterhvert!!
   Elsker sånne innlegg og også at du fortsatt blogger, som ei over her nevnte 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg