MINE JULEGAVEØNSKER I ÅR

A N N O N S E L E N K E R   N O R D I C   N E S T ,   S T E A M E R Y ,   L Y K O

1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R   6 .   H E R   7 .   H E R

Yoyoyoooo og goood fredag alle sammen! I dag tenkte jeg å kjøre noe så enkelt som: min ønskeliste til jul! Haha. I likhet med black-week shopping så prøver jeg å skrive ned ting jeg ønsker meg så fort jeg kommer på det. Tror faktisk jeg skrev ned det første på ønskelisten min til jul i…. sommer? Haha! Det var skålene fra Mateus (nr. 2), da jeg bestemte meg for at jeg ville samle opp maaange sånne siden de er så vakre. Ellers ser jeg, som alltid, er jeg så fjern når jeg lager disse kollasjene at jeg nummererer alt, men flere av tingene har jeg ingen link på haha. Concealeren er fra Bare Minerals og er den jeg bruker fast akkurat nå, elsker den! Ønsker meg også Julies matblogg sin kokebok – følger hun på Instagram og hun er så flink! Ønsker meg flere vinglass og vannglass som jeg allerede har fra før, men er veldig glad i, samt den nyyyyydelige steameren som har inkludert strykejern i seg ser det ut som. Jeg har gitt steamere fra The Steamery i bursdagsgaver flere ganger før, og folk blir sååå glade! De er så fine og tydeligvis veldig bra også, så i år ønsker jeg meg en selv også. Jeg ønsker meg også verdas beste settingspray (denne) men den glemte jeg jaggu å ha med på kollasjen.

I dag har jeg trent og jobbet litt, og nå er jeg klar for helg straks! Tenkte bare å stikke innom her å si hei først, og ønske dere alle en nyyyyydelig helg

2 kommentarer
   1. hei! jeg slet veldig med å finne den på nettet selv, så kan hende man må i fysisk butikk for å finne fargen sin. men den heter i hvert fall “bareMinerals SPF 20 Correcting Concealer” og jeg har fargen “medium 2”!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg