NÅ ER JEG UFYSELIG

A N N O N S E L E N K E R   N E LL Y ,   H E R M I N E   H O L D ,   N A – K D

Altså. JÆVLIG hyggelig at det blir sommer og sånn, men hvorfor må det skje på EN dag i Norge? Eller Trondheim? Det går liksom fra å være 1 minusgrad til 21 grader på noen timer? Når skal jeg liksom få brukt alle de mellom-vår klærne mine? Hahaha, er det bare meg? Og våren er så fin også, med litt kjølig luft men samtidig at blomstene begynner komme. Fy fanken nå er jeg ufyselig, ass. Egentlig er jeg bare litt gretten over at det skal være så fint vær når jeg må sitte inne. Men èn ting er fanken meg sikkert – du vet det er eksamensperiode når det blir sommervær!

I dag har jeg fått gjort mye – jeg og bestemor har vasket badet, kjøleskapet, støvsugd leiligheten og vasket klær. Herregud så deilig å få gjort det, og ikke minst få lært noen knep fra bestemor. Hva er det med bestemødre? Hvorfor er de så SJUKT snille? Og så sjukt flinke? Elsker bestemor!! ♥ Jeg fikk også lest litt, før det ble lunch med Karoline og Ingrid i sola. Helst skulle jeg sittet der resten av kvelden, men de måtte reise (buhuu!), og jeg måtte på trening. Har dere prøvd å hoppe hoppetau og ta situps med magen full av pizza og øl? Ikke? Nei, ikke gjør det heller for det suger ENDA mer enn å bare trene vanlig

OK helt random her nå, men jeg lurer på noe angående alkoholloven i innlegg som dette for eksempel. Her er det jo bilder av alkohol, og jeg har annonselenker i outfiten under. Er det egentlig ikke lov? Selv om bildene ikke har noen sammenheng med annonselenkene eller outfiten? Akkurat det der skjønner jeg ikke helt så om noen vet, rop ut!!

 

H Å R S P E N N E   H E R M I N E   H O L D ,    H E R 

( H U S K   A N N A 1 5   F O R   1 5  %  O F F )

S O L B R I L L E  R  C E L I N E  ,    H E R

B U K S E   N A – K D ,    H E R

T S H I R T  N A – K D ,    H E R

S K O   A D I D A S ,    H E R

 

Dagens outfit! Som dere kanskje har skjønt har jeg fått helt hangups på slike “tailored pants” – dere husker kanskje jeg tipset om den svarte for jenter med lange ben? Denne er også ganske lang og sitter veldig bra hele vegen, særlig rundt rumpa!

9 kommentarer

Siste innlegg