NYTT TILBEHØR

A N N O N S E L E N K E R   S Y S T E R   P 

Her om dagen kom en pakke jeg har ventet på, nemlig med litt nytt tilbehør! Jeg har jo blitt myyyyye flinkere til å gå med tilbehør (altså hva er egentlig accessories direkte oversatt?? altså felles betegnelse for ringer, smykker, armbånd osv ?? Hahhaa), særlig til vanlig – før brukte jeg kun smykker, armbånd og ringer til fest. Nå derimot går jeg aaallltid med mine faste, tynne gullarmbånd rundt håndleddet, og gjerne noen ringer også. Så jeg tenkte å vise dere mine siste 3 tilskudd i samlingen, disse går jeg med akkurat nå!

A R M B Å N D   H E R

Først til min favoritt kanskje, nemlig armbåndet! Dette har jeg faktisk sett på en stund, og endeliig er det mitt. Når jeg skal velge armbånd er det viktig at de har en tynn lenke da jeg har ganske små håndledd, og dette er perfekt. Lenken er kjempetynn, med småå små perler i ulike farger. Likte det veldig godt sammen med de andre lenkene jeg har, men det er nesten finest alene!

R I N G   M E D   S T E N   H E R

Så til denne enkle og flotte ringen! Anbefaler å klikke dere inn på nettsiden om dere vil se fargen bedre, da den var umuuulig å få frem på bildet, haha. Det er i hvert fall en nydelig grønnfarge, som passer perfekt sammen med gullet!

R I N G   M E D   F L E R E   S T E N E R   H E R 

Så til denne fiiiine ringen! Jeg har hatt en nesten lik ring fra Maanesten bare med litt mer struktur i, men den ble ødelagt så den passet tydeligvis ikke så bra til hverdagsring. Denne har derimot helt glatt overflate på selve ringen, så litt mer “stødig” haha. Elsker de små stenene i de ulike fargene!!!

H A   E N   F I N   O N S D A G   A L L E   S A M M E N 

6 kommentarer
  1. Jeg tror man sier smykker som fellesbetegnelse, og så deler man opp i halskjeder, armebånd, ringer og øredobber?? Det er iaf ofte inndelingen på netthandel-sider 🧐

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg