ONSDAG *TYDELIGVIS*

A N N O N S E L E N K E   B I K    B O K   

Hei og god…. lørdag!! Hahah neida, det er jo bare onsdag *tydeligvis*, men fra nå av er alle dagene fremover fredag, lørdag og søndager. I går var jeg på middag hos ei venninne og feiret tidlig bursdag, og det var superhyggelig! Taco, litt vin og skravvel er aldri feil. Deilig med en siste runde taco før jul også, før det blir masse tradisjonell norsk festmat. Noe jeg gleder meg veldig til det også!!!

Se så fint juletre! Jeg syntes rødt tema på juletre kan være sååå fint, men føler ikke det passer hjemme hos meg selv på grunn av den blå sofaen. Men her ble jeg inspirert må jeg si!!

I dag skal jeg på juuuulebord igjen! I dag er det damenes julebord som går av stabelen, så etter dette blogginnlegget skal jeg hoppe i dusjen og smått begynne å fikse meg litt. Vi skal møtes for å spise middag, ha litt leker og bare kose oss, så det blir superhyggelig.

K J O L E   B I K   B O K ,    H E R

Koden ANNAIS20 gir enda 20% off hele nettsiden til Bik Bok, og strekkoden som gir 20% i butikk finner dere i blogginnleggene under her

Dette ble et SYKT rart blogginnlegg, føler det var så kort og uten noe mening?? Hahhaa. Men jeg har egentlig ikke så veldig mye å fortelle, men ville stikke innom å si hei. Skal pakke med meg både speilrefleks og mac hjem til jul, så forhåpentligvis for jeg oppdatert med litt juleferie her inne fremover også. Ha en fiin dag videre alle sammen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg