PÅSKEREBUS 2021

Hei og hååå, jeg tenkte som sagt å vise dere flere bilder fra påskerebusen vi hadde på mandag! Det ble jo kjapt en tradisjon – det startet i fjor da COVID akkurat hadde kommet og man ikke kunne møtes, og vi snakket da om at “neste år er det sikkert annerledes”… Veeel det var jaggu ikke store forskjellen denne påsken heller, haha! Men det ble påskerebus i år også, arrangert av flinke Emilie og Morten. “Reglene” er at alle må ha et fremkomstmiddel og en partner, samt at alle må stille i kostyme (stiller man uten kommer man automatisk på sisteplass). Vinneren av beste kostyme får også fratrekk på 10 minutter i tid, noe som kan hjelpe veldig på i slutten! I tillegg hadde vi tre andre aktiviteter man kunne få fratrekk i tid ved å vinne. Ovenfor ser dere vårt kostyme – Marie Antoinette og Ludvig den fjortende (eller så klart om man er 8 år i hodet er jo Marie Toalette og Ludvig den Fjertende gøye saker også). Det gøyeste er at jeg hadde prestert å glemme av kostyme-delen litt, så dette kostymet ble skrapt sammen på èn time kvelden før, hahaha! For tro det eller ei: i utkledningskisten hjemme hos mamma og pappa fantes alt, sånn går det etter mange år med venneteater, haha. Vi vant jaggu meg beste kostyme og i år vant vi også hele rebusen, noe som var dødsgøy!! Alle hadde gått inn med 50,- hver til premie til vinneren, så da ble det masse solo, sjokolade, pasta, øl og godis i premie. Så ja litt info om noen skulle ha lyst til å gjøre noe liknende i påsken (eller ellers forsåvidt), noe jeg virkelig anbefaler!

Kort fortalt fungerer det slik at arrangørene sender ut første “oppgave” til passasjeren i hver bil (altså hvert lag) på messenger, og da er det som oftest en gåte av noe slag, og at man må knekke den og finne ut hvor man skal kjøre. Deretter må begge deltakerne stille opp på selfie foran plassen/gjenstanden når man tror man har funnet riktig plass, og sende tilbake i chatten til hen som styrer. Har man klart det blir man tilsendt ny plass og oppgave, har man ikke klart det må man prøve på nytt. De som arrangerte hadde også gjort klart hint man kunne benytte seg av om man står helt stille, men da fikk man 5 minutter lagt til på tiden. Eksempel på oppgaver til oss var å ta selfies ved tre ulike fontener i Trondheim, som endte opp med at man må springe rundt midt i byen i fullt kostyme (hvor det ikke går å parkere nært). Andre oppgaver var å skremme en tilfeldig på gata (og sende filmen tilbake til de som styrte rebusen), lage best mulig dans til en sang bestemt på forhånd, samt massemasse “hvor skal man” oppgaver. Tror tilsammen vi hadde 10-12 oppgaver, og holdt på i 2 timer og 30 minutter! Det er suuupergøy å være med på, og så godt initiativ til en gøy aktivitet man kan ha i theeeze days (haha).

 

H E R   K O M M E R   R E  S T E N   A V   K O S T Y M E N E

 

Karius og Baktus

En påskehare og en trønder

Et dådyr og en elg

Mario og Luigi

Robin Hood (på ATV som fremkomstmiddel hahaha)

Iron Man og Spider Man

 

Rødhette og ulven

Dette ble et laaangt innlegg, men det så ut som flere ville høre mer om rebusen da jeg la ut på Instagram, så her kom litt mer, haha ♥ Gjeeerne si ifra om dere gjør noe liknende og hvordan det gikk, det er gøy å høre!!

8 kommentarer

Siste innlegg