RUMPEBUKSER OG SOLBRENT

A N N O N S E   N E L L Y

JA til flere eventer som serverer pizza mohahahaha

 

T O P P   N E L L Y ,    H E R

B U K S E   L E V I S ,    H E R

( L I K    H E R  ,    H E R  O G    H E R )

 

Veldig mange som spurte om denne buksen da jeg la ut bilde på Instagram-story! Det er typ den første buksen som har passet meg både i rumpe, lår, mage og lengde, haha. Ser den er utsolgt akkurat i denne modellen, men guri jeg kan anbefale alle å investere i en god Leivs. INGEN bukser man får bedre rumpe i! Jeg har min i 27/32, altså et par størrelser større enn hva jeg bruker i stramme Levisbukser.

Ellers hadde jeg jo tenkt å oppdatere dere med noen rykende ferske sydenbilder til dere i dag, men her har dere reality: 1. jeg er her med fammen og ser fanken ikke UT 99% av tiden, 2: jeg kommer aldri på å ta bilder og 3: jeg sovnet i solen etter strandmassasje i dag så jeg er rød som bare faaaaaen. Men i morgen skal jeg skjerpe meg litt og ta med meg kameraet, så får det bare bli ufreshe bilder. Nok med bilder fra helgen nå, si! Nå skal jeg høre over podd, smask!

4 kommentarer
  1. Hei <3 Du skrev i et blogginnlegg tidligere : "Hele “påminnelser”-lista mi er stappfull." Er det appen "Påminnelser" eller en liste du har laget i notatene dine??? Klarer ikke å bestemme meg om jeg skal ha ting i notes eller påminnelser appen når det kommer til alt av notater og lister.. Hjelp med dine tips og råd? <33

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg