SÅ BAKIS AT MAN BLIR LILLA

A N N O N S E   N A – K D ,   N E L L Y

 

 

J A K K E   N A – K D ,    H  E R

H O O D I E   N A – K D ,    H E R

T I G H T S   A I M ‘ N ,   H E R

S K O   N A – K D ,    H E R

B R I L L E R   C E L I N E 

 

 

Haha spotted: En bakis Anna som er utenfor døren første gang klokken SJU på kvelden. Hahhaa. På søndag hadde vi en skikkelig inne-dag, og lå i madrasser på stua og drakk sjokomelk, brus og spise deilig burger. Funfact: da jeg tok disse bildene var det typ helt mørkt ute og der sto jeg med solbriller på og poserte i gata, hahaha. Sånn går det når man absolutt skal shoote outfits når man er bakis og seriøst lilla i ansiktet, haha.

I dag er skrivedag for meg. Jeg skal skrive på to eksamner, så jeg blir nok sittende til langt på kveld i dag. Håper alle har en fin onsdag – nå er vi over halvveis i uka hahah!! S N A R T   H Æ L J !

6 kommentarer
  1. Vet du om tightsen er veldig gjennomsiktig mtp squats og sånn?? Innså mens jeg var på trening at min var det så er kanskje på tide med en ny flævt hahaha <3

   1. hahaha det er det værste!! nei den er ikke gjennomsiktig, den er ganske tykk i stoffet! og når jeg har spurt venner på trening så sier de i hvert fall at den ikke er noe gjennomsiktig haha!! <3

  2. Jeg drømte om deg i natt!! Haha!
   Må bare dele, for jeg håper jeg er sanndrømt.
   Drømte at du å typen var ute å kjørte i bilen din. Dere stoppa på rødt lys, og opp på siden av dere kjørte den andre bilen som er kliss lik din! Med hun som ser ut som deg, å typen hennes som er kliss lik din satt på.
   Så dere ble alle bare sittende å stirre på hverandre! Jeg lo så jeg våkna, nå krysser vi fingre for at jeg er sanndrømt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg