SKRAVLA GÅR

A N N O N S E   A R K E T ,   G I N A T R I C O T ,  B O D Y S H O P

 

J E A N S E N   F I N N E R   D E R E   H E R

J A K K E N   E R   F R A   N A – K D

S N E A K E R S   N E W  B A L A N C E

H A N D L E N E T T E T   F I N N E R   D E R E   H E R

 

Ovenfor ser dere dagens outfit – i dag dro jeg en tur til byen med kjæresten for å handle kamerafilm (jeg har blitt heeelt nørd på det de siste dagene, og brukte 800,- på film i dag haaha) og jeans med kjæresten. Vi hadde også bestemt oss for å dra å spise ramen, men det viste seg at resturantens ene dag i uken de holdt stengt, var i dag. Så da ble det litt thaimat – selv fikk jeg fullstendig overtenning og glemte helt at jeg hadde boksetrening noen knappe timer etterpå. Finnes det noe verre enn å dra på hard trening når man er stappings?! Det gikk heldigvis fint, og jeg sitter her ferdig trent og nydusjet. Jeg  hadde et evig show av hendelser i dag, men det må jeg nesten spare til podden. Apropos podden – det skulle jo egentlig kommet en ny episode for en uke siden, men vi endte opp med å ikke poste da vi ikke var helt fornøyd med den. Så da blir det forhåpentligvis å komme en ny neste uke – denne uken har vi ikke fått spilt inn på grunn av sykdom. Så beklager det!

 

Noen random bilder fra dagen …

Sånn starter hveeeer eeeeneste dag denne uken. Noe som egentlig går ganske fint! Så lenge jeg har en stor kopp med iskaffe ved siden av meg, og noe bra musikk eller en podd på øret. Det som er nice med å sitte med regning er at jeg kan sitte å høre på folk som prater – når jeg hadde / har lesefag må jeg kun høre på peaceful piano eller instrumentaler. OK ingen spurte takk for meg

 

Ellers fikk jeg denne bad boyen på døra (sponset) her om dagen!!!! Julekalender!!! Jeg var jo så heldig å få den av Bodyshop i fjor også, og har enda tatt vare på den for å bruke om igjen. Så nå kan jeg putte ting i min gamle og gi til noen jeg er glad i, også åpne denne selv. Var såå fornøyd i fjor!!

 

Nå skal jeg se Paradise Hotel og drikke solo. Skravla mi gikk i dag, ass. Ha en fin kveld!!!

 

8 kommentarer
  1. Elsker når skravla går <3 Og det gledes til ny podd, sjekket omtrent hver dag siden den forrige om ny er ute 🥺 You two ladies are legends ! God helg og klem fast bloggleser i alle de år :*

  2. hva slags film kjøpte du? :DD og pleier du å kjøpe på japanfoto eller er det en annen plass å få tak i det i trondheim?
   meeeget kledelig outfit forresten!! <33

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg