SLOSSING FØR SENGETID

A N N O N S E L E N K E   N E L L Y

 

 

 

Noen bilder fra for …. 30 minutter siden! Solen stråler jo ute og gradestokken er skyhøy til å snart være november i hvert fall. Dette er jo som en dårlig trønders sommerdag, haha! Føler jeg har skrevet det samme hver onsdag hele dette semesteret så langt: i dag har jeg fri fra skolen, som betyr at jeg gjort masse gjøremål som har hopet seg opp – alt fra jobbings til ærend i byen. Så da alt endelig var ferdig gjort og kjæresten kom hjem fra skolen bestemte vi oss for å gå oss en tur og ta en kaffe – som heller endte opp i å dele en pizza og et glass rødvin. Koselig!

Nå skal jeg slenge meg ned på sofaen i en liten stund og slappe helt av, før det blir kickboxingtrening i kveld. Jeg er egentlig ikke så glad i å trene så sent på kvelden, også er det ganske snedig å drive å slå, sparke og sloss rundt rett før leggetid, haha. Sånn blir det bare, for det er jo så gøy! Og en pitteliten opptur for min del hva gjelder Mrs.Covid, er jo at vi ikke har lov med nærkontakt og det blir dermed ikke noe sparring (altså slossing) heller. Så da erra fornøyd

K J O L E   N E L L Y ,    H E R

B E L T E   N A – K D

 

Ellers så jeg at denne kjolen var inne igjen i noen få størrelser, så tenkte å tipse om det i samme slengen <3 Ha en fin dag videre!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg