TUR TIL RIOJA

Heii og god torsdag! Nå er jo påsken skikkelig i gang, håper dere har det fint uansett hvor dere “feirer” påsken. Jeg tenkte å blogge litt om en av de nydeligste dagene på lenge, nemlig starten på denne uken! Da bestemte vi oss for å dra til … La Rioja! Jeg har jo vært på vingård en gang før og det er virkelig en helt fantastisk opplevelse, men ikke bare det – Rioja er mitt favorittdistrikt hva gjelder rødvin! Det tok ca 90 minutter å kjøre dit, noe som er perfekt lengde på en liten roadtrip. Vi sjekket inn på et nyyydelig hotell i byen Briñas som het Palacio Tondon som hadde en fantastisk utsikt mot den elven som skilte den pittelille byen og de store vinmarkene.

Så dro vi på vintur! Vi besøkte vineriaen til Gòmez Cruzado, som lå i nabolandsbyen som var full av ulike vineriaer, tett i tett i tett. Der fikk vi omvisning og en tour hvor vi lærte masse, etterfulgt av vinsmaking. Så utrolig gøy, elsker sånt!!

Dagen etterpå skulle vi hjemover, men bestemte oss for å ta det litt utpå dagen, da vi ville se oss litt mer rundt i selve landsbyen. Og let me tell you, det var SÅ fantastisk der! Tror ingen av oss skjønte hvor fint det faktisk var i hver eneste lille krok av Briñas – hver sving bydde på nye overraskelser. Det må faktisk være en av de fineste små byene jeg noen sinne har vært i, og om man er i La Rioja ville jeg absolutt tatt turen innom.

I tillegg er vi ganske utenfor sesong (vet ikke hvor “sesong” det blir i den lille byen der heller tho), så vi var HELT alene nesten hele tiden. Det var jeg og Erica også da vi var på utforskning i Cannes, og det er noe med det – det er jo helt fantastisk å gå rundt uten å slippe køer og slikt, men samtidig føles det nesten ut som man går i en forlatt spøkelsesby noen ganger, haha.

Sola steeeekte og jeg angret på at jeg tok på svart tights

  

Best day ever!!! 

En helt rå location for en morgenkaffe, balkongen vår!!

 

Også litt mer av utsikten fra rommet, såååå nydelig

 

Virkelig en helt fantastisk dag! I dag er det overskyet og vått her, så planen for dagen er litt usikker enda. Kanskje en liten bytur for å shoppe litt, også ut å spise deilig lunsj! Ha en nydelig dag og påske videre  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg