UKENS SPØRSMÅL

A N N O N S E L E N K E R   H O M E R O O M ,   B L I V A K K E R ,   N E L L Y 

Har du forresten tenkt å få gulvmatte under sofabordet? I såfall hvilket? Ønsker gjerne flere interiørinnlegg, omså kollasjer av ting du ønsker deg liksom!

Åh, jeg er sånn i tvil om akkurat dette! Før jeg innredet alt var jeg helt sikker på det, men etter jeg la nytt gulv er jeg veldig i tvil, da jeg syntes gulvet er helt nydelig i seg selv, haha. Ellers har jeg jo en del “ting” i stuen, og føler kanskje det ikke trengs? Men det gir jo en veldig koselig romfølelse igjen… Om jeg skulle hatt noe måtte det nok blitt noe ala dette, men liker også godt tepper som dette – men føler kanskje det er liiitt “typisk”? I tillegg kan det kjapt blitt too much i min stue, men ja nei jeg aner ikke. Det er det som er så vanskelig med tepper også, man kan liksom ikke bare spende 4000 spenn på det for å “sjekke” om det passer inn. Hva tror dere? Teppe eller ikke teppe?

 

Bruker du selvbruning i ansikt? I såfall hvilken? Så fin og brun!

Det gjør jeg! Jeg bruker denne moussen til både kropp og fjes. Det er vel egentlig kun for kropp, men jeg syntes den funker godt i ansiktet også – da får man liksom farge med en gang, noe man ofte må bruke flere dager på med egne ansikts-brunere. Anbefaler denne veldig, lukter lite og siden det er en mousse ser man også med en gang hvor fargen blir. Anbefaler å bruke selvbruningshanske <3

 

Hvordan hårspenne er det?

Det er en 3-pack, du finner den her <3

(OG TIGHTSEN FINNER DERE HER + TOPPEN HER, FÅR ENDA SPØRSMÅL OM DET HAHA!)

 

Hvor høy er du?

Hmm, jeg er vel rundt 1.75-1.76!

 

Du! Jeg har et spørsmål til deg. Den dagen du slutter å blogge, kommer du til å trekke deg helt bort fra sosiale media da? Kom til å tenke på dette her om dagen, og ble så trist av å tenke på å ikke kunne følge deg videre i voksenlivet 🙁 Plis fortsett å være på insta eller noe da, haha. *Jeg vil se barna dine* Neida, Joda.

Herregud for en søt kommentar!! Og bra spørsmål! Jeg kommer nok ikke til å ghoste meg helt vekk, nei. Jeg regner med jeg kommer til å fortsette på Instagram, men noen hyppige updates om hva jeg driver med blir det nok ikke… Og mine eventuelle barn har jeg ingen planer om å vise på det åpne internettet <3 Men man vet virkelig ikke, kanskje er jeg helt fed up på internett og forsvinner helt. Kanskje går jeg mot mitt eget ønske om å ikke blogge den dagen jeg får barn. Man vet aldri!

 

Har du tips til eksem/utslettet under armene?

Ja faktisk!! Jeg har vært plaget lenge med det nå, men det siste året har det blitt veldig mye bedre. Jeg har funnet ut at jeg må bytte ut barberhøvler ofte, og at hvis bladene er sløve på den blir det eksemfest med en gang. Takk gud for spons-o-rama fra 2010 så jeg enda har sikkert 50 barberhøvler liggende hahah. Ellers har jeg vært fast bruker av denne kremen, som jeg påfører etter jeg har dusjet og barbert armhulene. Så nå er jeg faktisk nesten helt kvitt det!

 

Når kommer del 3 av spørsmålsrunden?

Ah jeg vet faktisk ikke helt. Den ligger faktisk ferdig skrevet inne i arkivet mitt, men det er alle de veeeeldig personlige spørsmålene samlet, og jeg kjenner meg faktisk veldig … nervøs for å dele det. Jeg har ikke skrevet så detaljert om hverken forhold eller angst før, og føler jeg må ha det liggende litt før jeg poster det, haha. 

 

Hvor så du The Sinner?

Netflix!! Men der ligger bare sesong 1 – vet noen hvor man kan finne sesong 2? Utenom sånn virus helvette stream greier

 

Elsker bildene dine! Kan du fortelle hvordan du redigerer bildene dine og hvordan filter du bruker på Instagram? <3

Tusen takk fine du!! Nå for tiden redigerer jeg stort sett bare i Lightroom. Før la jeg på litt filter i Afterlight, men at the moment er jeg into en litt mer “clean” look på bilene mine på Instagram. Så da blir det farger og lys i Lightroom + noen ganger KUNI cam og MOLDIV for spesi effects :)) På bloggen redigerer jeg bare i Lightroom, og da bruker jeg presets laget av Marcus Valeur og Mio!

 

6 kommentarer
  1. De har faktisk mange fine tepper på rusta til 2-300 kroner. Jeg har begynt å kjøpe tepper der så jeg kan bytte de ut når jeg er lei og/eller det er for mange tacoflekker.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg