UKENS SPØRSMÅL

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y ,   N A – K D ,   B L I V A K K E R ,     E L L O S ,   L Y K O 

 

Har du noen andre anbefalinger til lapper enn Alarmy? Begynte med den i dag, og herregud – det er UMULIG GØØØRL å ikke stå opp, hahaaha

Haha, I know den er fantastisk (og jævlig)! Hmm nå har jeg saumfart mobilen her, og her kommer noen apper jeg har som “ikke alle” har kanskje, eller som jeg anbefaler!

P tracker: Mensen-app! Haha. Denne bruker jeg egentlig mest for å se kjapt når jeg skal ha mensen. Det er jo ikke dødsvanskelig å finne det ut uten appen heller, men det er fint å visualisere det i tillegg. Ellers kan man bruke den til myyyye annet også, som for eksempel dokumentere humør, fysiske forandringer, sex, se når man er fruktbar +++. Så får man statistikk på hvordan man oppfører seg i syklusen, haha. Dette gjør ikke jeg tho, men det er i hvert fall mulig!

Tiny Scanner: Denne appen lastet jeg ned (eller, kjøpte) fordi jeg måtte ha den til regnskapet mitt. Men den funker superbra til annet enn å scanne kvitteringer også, feks viktige dokumenter som vitnemål, ID, osv. Jeg vet at flere av vennene mine og kjæresten bruker det, selv om de ikke bruker den på samme måte som meg ved å scanne bilag. Også en fin måte å spare kvitteringer på, i stedet for å spare på alt i lommeboka, haha. 

Posten: Denne appen oppdaget jeg først for noen uker siden???? Her får man full oversikt over pakker du har sendt, som er på vei ++. Jeg får også push-varsler når jeg går forbi et postkontor hvor det ligger en pakke klar for henting, supergenialt!!

Akademika: Til alle studenter – Akademika sin app har et “klippekort” som gjør at du får 50% på hver 5e bok du kjøper. Noe som hjelper veldig på da pensum kan være jææævlig dyrt! Tips: planlegg pensumkjøpingen slik at den aller dyreste blir nummer 5, hihi. Sist gang sparte jeg typ 400,- kroner!

 

Jeg er så nysgjerrig på hva du har valgt som valgfag denne høsten. Er det noe du har lyst til å dele? <3

Så klart! Jeg valgte Digitale Medier som fordypningen min, og trives veldig. Jeg var veldig i tvil på om jeg skulle ta en fordypning som ga meg litt mer kunnskap om et bredere spekter (feks Branding), eller om jeg skulle ta fordypning som ga meg enda mer kunnskap om noe jeg allerede kan mye om (altså digitale medier). Så da ble det en skikkelig spesialisering, og da jeg syntes digitale medier er veldig gøy å holde med på fra før angrer jeg ikke! 

 

Hvilke produkter bruker du til øyenbrynene dine?

Denne er min favoritt, men når jeg ikke orker bestille på nett bruker jeg HM sin som er en litt dårlige versjon av den, men funker bra likevel <3

Heey! Litt random spm, men hva gjør du for å få så fin brunfarge?? Og har du noen tips/erfaring med selvbruning til ansiktet?

Giiirl denne selvbruningen er svaret. Jeg har sikkert tipset om den 1000 ganger her før, men det er min holy grail. I tillegg bruker jeg selvbruningshansker i “suede” (denne) og da blir resultatet superbra. Jeg bruker samme selvbruning til både ansikt og kropp. Syntes ansiktsselvbrunere er sååå svake og man må liksom holde på for alltid for å bli skikkelig brun. Syntes moussen funker like bra i ansiktet, jeg haha <3 Men viktigst av alt med selvbruning – husk å skrubb når den begynner å bli stygg. Skrubbing er sååå viktig både før man påfører ny selvbruning men også generelt bra for huden! Ser den er på salg nå også <3

 

Hvor er vinnyltightsen fra?

Den finner dere her <3 

 

Har du noen favoritt lunsjer? Og favoritt mageøvelser?

Hmmmm… Alt som er godt, egentlig? Hva jeg spiser til lunsj avhenger egentlig alt etter hvor jeg er – er jeg på skolen blir det ofte baguetter/taco/horn-greier fra kantina, men er jeg hjemme blir det ofte lompepizza. Er jeg “out and about” blir det ofte noe digg asiatiske greier haha. 

Når det kommer til mageøvelser kan jeg jo ikke si jeg har noen favoritter, men jeg pleier å ta den maskinen hvor man sitter og beveger underkroppen fra side til side, planken i slynger, og “sidehev” eller noe? Hahhaa jeg har så lite peiling på hva sånt heter, vet ikke om noe av det der ga mening

 

Hvor er den svarte «hylla» du har på veggen fra?<3

Den finner dere her <3

Hva stemte du ved lokalvalget?

Jeg stemte SV!

 

Hvor er kjolen fra?

Den finner dere her <3

24 kommentarer

Siste innlegg