WELCOME TO THE SKITSHOW

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

Siden sist dere, har livet vært et eneste stort skitshow. I vanlig ordning, bare litt ekstra idiot. Jeg hadde en ganske blå mandag og tirsdag – på mandag skulle jeg på boksetrening, noe jeg så litt mørkt på da jeg har forstuet håndleddet. Hvordan da sier du? Nei altså sånn går det når man skal stå på handstand på byen i helgene, og i helgen endte jeg faktisk opp på hendene også. I teletubbie-drakt. Så litt sjaber forutsetning før boksetrening, men bestemte meg for å være med så mye jeg kunne. Etter 20 minutter med oppvarming klarer jeg: å strekke ryggen. Noe så jææævlig og. Jeg ble helt lammet i bevegelsene og måtte bare ligge langstrak ut på gulvet, før jeg fikk bevegd meg i sneglefart hjemover.

Så ja, gårsdagen var preget av at min fysiske alder var blitt 98 år, haha. Jeg fikk dratt meg til forelesning i og med at den bare skulle vare i 45 minutter – det viste seg at den skulle vare i tre timer. Ikke at det er særlig lenge, men når du er helt idiot i ryggen og ikke får til å sitte var det ekte smerte, hahaha. Men nå skal det ikke bli klage-bonanza her, for jeg gikk på treningssenteret etter forelesning og lå og rullet på en foamroller i tre kvarter. Jeg ble såååå mye bedre, og etter en liten gåtur var jeg et fungerende menneske igjen. Sååå deilig, og som jeg sa til kjæresten før jeg la meg i går: “Deilig å bare kunne snu seg rundt i senga som man vil”. Et klassisk eksempel på at man ikke vet hva man har før man mister det, og ikke minst: jeg gruer meg til å bli gammel hvis det er sånn det skal være ass

 

T O P P   N E L L Y ,    H E R

J O G G E B U K S E   N E L L Y ,    H E R

 

Hahaha verdens mest Annais-2008-aktige location på disse bildene *sitter på gulvet foran bildene*. Anyways: om dere skal bestille disse toppene anbefaler jeg å bestille de i større størrelse! Jeg har denne i M.

 

En liten cafetur med kjæresten i dag

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg