CHRISTMAS APARTMENT

A N N O N S E L E N K E R   E L L O S ,   R O Y A L   D E S I G N

I dag tenkte jeg å vise dere leiligheten etter jeg har pyntet til jul! Jeg viste dere jo leiligheten før julepynt tidligere, så nå er det tid for christmas-edition, haha! Dette er faktisk det første året jeg har pyntet skikkelig til jul, og har kost meg veldig med innkjøp av julepynt.

 

 

J U L E S T J E R N E   E L L O S ,    H E R

J U L E T R E   P L A N T A S J E N

 

Jeg er så stolt over å ha eget juletre, og ikke minst fornøyd! Jeg gjorde ganske mye research før jeg kjøpte det, da jeg (trodde jeg) måtte ha et smalt juletre for å få plass i leiligheten. Og om andre er interesserte: Plantasjen har en hel serie med smale juletre i ulike høyder, Narvik heter den serien. Dette er det høyeste treet innen den serien! Men jeg innså etter jeg hadde kjøpt det at jeg faktisk kunne hatt et i vanlig bredde, men men. Med litt pakker under ble det ikke så “tomt” og syntes det ble veldig, veldig koselig. Julestjernen kjøpte jeg på black friday og jeg er sååå forelsket i den! Julepynten min er fra Søstrene Grene og Ting stort sett, men også en god del hjemmelagt – i form av pepperkaker og tørkede appelsinskiver.

 

 

B O R D   E L L O S ,    H E R

T E L Y S H O L D E R   K R E M M E R H U S E T

T E L Y S F A T   H A Y

 

 

 

T A K L A M P E   E L L O S ,    H E R

L Y S E S T A K E   B Y   L A S S EN ,    H E R

S K Å L   H O U S E   D O C T O R ,    H E R

 

På en skala fra 1-10 så føler jeg meg helt klart en tier på voksen-heten når jeg har en egen julegodt-skål fremme. Eneste grunnen til at det funker er at jeg ikke liker kakene som ligger oppi selv hahaha

Julekalenderen er fra The Body Shop (sponset) som dere kanskje vet by now (er så sjukt fornøyd da vett) og den nydelige lyslenken er fra Jysk tror jeg? Jeg fikk den av mamma, og inni hver glasskrukke er det et lite juletre med snø rundt, helt fantastisk!

 

Haha, kanskje den minst koselige julepynten… Men hvordan pynter man tv-hylla til jul??? Her ble det litt tørkede appelsinskiver på en snor, og noen søte reinsdyr jeg kjøpte på Kremmerhuset.

 

H Å P E R   D E R E   L I K T E   I N N L E G G E T   –   G O D   J U L  ♥ 

13 kommentarer
  1. Hei! Likte veldig godt appelsinpynten, kjempekoselig!
   Jeg vil også gjerne få stille et spørsmål som jeg har tenkt på en stund. Håper dette ikke blir oppfattet som kritikk, for det er kun vennlig ment 🙂

   Hva tenker du om at så mange influencere samarbeider med klesbutikker på nett (som selger billige klær i stor skala), i et miljøperspektiv? Jeg forstår at det er en jobb og at samarbeid og affliate-linker er nødvendig for inntekt. Men, er det nødvendig å fronte et stort forbruk av klær ovenfor unge lesere? Trenger man alltid noe nytt for å være interessant? Jeg håper du ikke tolker dette som et angrep, jeg forstår at du ikke mener noe vondt på noen måte og at det er mange influencere som pusher mye mer rabattkoder og forbruk enn deg, men jeg skulle ønske meg en refleksjon rundt dette både fra deg og andre influencere. Jeg ønsker deg alt godt og synes du fronter gode verdier ellers. Stå på videre 🙂

   1. ja den er superkoselig, tusen takk <3
    skjønner godt at du lurer, og det er også viktig at du lurer! Jeg har slitt litt med akkurat dette selv da jeg syntes det er en veldig vanskelig situasjon. jeg elsker jo klær og anser det vel egentlig som en av mine eneste hobbyer, samt er det en stor del av jobben min/inntekten min som kommer fra som du sier – affiliates og slikt. men det er helt rett det du sier, et slik overforbruk og å "pushe på" andre ting de ikke trenger er virkelig ikke bra, hverken for miljø eller folk. jeg har gjort noen (små) endringer de siste årene med tanke på dette, og det er å 1. endre mengde av slik reklame, jeg sier kanskje ja til å pushe 10% av alle rabattkoder jeg blir tilbudt, og før hadde jeg veeeldig mye mer 2. endre måten jeg skriver på når jeg har slike innlegg – unngå å si at folk MÅ ha ditt og datt, "u need this in ur life"-aktig (kan hende jeg har glippet en gang tho), og 3. kuttet mitt eget forbruk av klær. før og bestilte/kjøpte/fikk jeg veldig mye mer klær enn hva jeg gjør i dag, og selv om det er alt for mye den dag i dag også, prøver jeg å kun få/bestille/kjøpe klær jeg vet jeg kommer til å bruke. ting som ikke passer i størrelse / ting jeg ikke bruker lenger / ting jeg har fått tilsendt uten samtykke selger jeg på Tise eller gir til Fretex/innsamlinger av klær (og som oftest gir jeg halvparten av overskuddet av sponsede klær til Kreftforeningen).

    jeg vet ikke helt om det var dette du tenkte på, men ja alt i alt prøver jeg å gjøre dette "med måte" i så stor grad det lar seg gjøre. <3 jeg driver enda å gjør endringer på det, og om du har noen innvendinger og tips på hvordan jeg kan gjøre det bedre så gjerne kom med forslag!

    1. Tusen takk for at du svarer på en så fin måte 🙂 Har stilt spørsmålet til flere, men foreløbig ikke så mange som har valgt å svare. Synes tiltakene du nevner er kjempefine, og jeg forstår at det et en balansegang her. Noen gode forslag til hvordan ting kan løses bedre har jeg dessverre ikke, men man får bare lære mens man går og gjøre så godt man kan 🙂 God jul!

  2. Jeg ble super nysgjerrig på appelsinpynten! Er det så enkelt som det høres ut – bare tørke skivene rett og slett? Dette vil jeg gjerne gjøre selv! Lager du nye hvert år?

   1. ja det er en sååå god idè! det var mamma som laget de til meg, men mener hun skjærte opp appelsinskiver og hadde de i ovnen på 150 grader en god stund! er sikkert bare å følge litt med på de mens du lager de så er nok ikke grader/lengde så nøye <3

  3. Så fint! Og må si meg enig i at den appelsinpynten er så fin!! Det skal jeg jaggu lage meg neste år. Ønsker deg fortsatt en god jul <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg