JOMFRUTUR I CHUNKY SNEAKS

A N N O N S E L E N K E R   N A – K D 

Jeg har fått meg nye sko, og som dere ser klarte jeg ikke dy meg å bruke alle sammen før jeg fikk blogget om de, haha. Litt ufresht blir det kanskje på bildene, men men. Jeg likte alle sammen så godt, så tenkt jeg skulle vise de på bloggertn! Happy  mandag alle sammen – jeg har faktisk vinterferie, så jeg skal bare jobbe i dag før jeg skal å ta SPRAYTAN for første gang.. Jeg er supernervøs, haha!!!


D I S S E 
  FI N N E R   D E R E    H E R

 

Jeg håper noen registrerer hvor sjukt dette er? Jeg har jo snakket mye om at jeg er så lei meg for at jeg ikke kan gå i chunky sneakers. Jeg vet ikke hvor mye jeg har nevnt det her på bloggen, men i virkeligheten blir jeg sjalu hver gang noen av venna går i det, for jeg syntes det er så fint. Men jeg mener jo selv jeg ikke kler det siden jeg har så jækla tynne legger, men da jeg så disse måtte jeg bare bestille de hjem. Så. sinnsykt. fine. Bildet er litt dårlig, men inne på nettsiden vises de bedre. Jeg tok chunky sneaks-jomfrudommen på lørdag, og med sort bukse følte jeg meg faktisk veldig fin i de. Jeg var hella ustøtig og litt klumpfot, men men hahhaa. Jeg har disse i min vanlige størrelse (37) og de sitter perfekt. Om det skulle være noe så kanskje litt små i størrelsen. 


D I S S E   
F I N N E R   D E R E    H E R

 

Herregud for et ufresht bilde, hahaha. Men disse har jeg jo vist i outfit forrige uke, så om dere vil se de på finner dere bilder her. Dere vet jo meg og min forkjærlighet for borrelås-sko, både fordi det er så praktisk men også veldig kult. Disse er også i imitert skinn, som gjør de ekstra fete. De finnes også i hvit, her <3 Jeg har disse også i 37, men disse er små i størrelsen. Skulle jeg kjøpt de igjen hadde det helt klart blitt 38, da de klemmer litt foran! Det kan jo hende de utvider seg, men enn så lenge har de ikke gjort det, haha..


D I S S E   
F I N N E R   D E R E    H E R

 

Oh yes, enda et par borrelås-sko bare som boots! Jeg var redd disse skulle bli for store til foten min, og de er litt vide rundt ankelen, men det er noe jeg prøver å venne meg på. Elsker boots, og elsker disse. Superfornøyd! Disse er normale i størrelsen, men om man vil bruke de som vintersko (de er ikke varme i seg selv), kanskje man bør gå en størrelse opp så man får plass til tjukke sokker under 🙂 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg