TRØTT OG MOTVILLIG

I dag våknet jeg så innmari trøtt og motvillig …. klokka 11. Hva skulle jeg? Rett å skrive bachelor. Jeg hadde egentlig glemt litt hvordan blåmandager føltes, rett og slett siden hver dag i korona har et lite blåmandagpreg over seg. I dag derimot var det lite som tilsa at det skulle bli en bra økt med siste innspurt av bachelor, men det ble det faktisk, mot alle odds. Når solen tittet frem og iskaffen kicket inn var som om huet åpnet seg litt også, haha.

Annet enn skriving på oppgaven har jeg egentlig bare slappet av med kjæresten – med sen kveldsmat og rødvin på verandaen i solnedgangen. Hahaha herregud så voksent. Men ja, jeg har aldri “lagd” bruschetta med parma selv før (bare denne), men kan absolutt anbefale å gønne litt digg surdeigsbrød i ovnen, ha olje på, gni hvitløksfedd på, før man tar på mozarella, parma og tomat. Og salt!! Nammis!

 

Hahaha om noen vil ha tips til hvordan finne den perfekte serveringsplanke – vask en skjærefjøl i vaskemaskina slik at den brekker i to. Viste seg på bli en helt nydens tapasplanke for et lite utebord

Håper dere har hatt en fin start på uka, så blogges vi i morgen – da tenkte jeg å vise dere min aldri så lille shopping som jeg gjorde i helgen.

G O D   N A T T  

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg